Goede rijschool.
Hele gezellige en professionele rijinstructeurs.
Na een eerdere negatieve ervaring bij een andere rijschool, ben ik overgestapt naar Van Zuylen. De begeleiding was uitstekend en kwam volledig overeen met mijn wensen. Fijne persoonlijke begeleiding en gedurende mijn lessen kreeg ik hele praktische tips die mij goed geholpen hebben.
Fijne, eerlijke rijschool. Vooraf duidelijk geïnformeerd over inhoud van het start pakket. Examens waren op het juiste moment gepland (zelf had ik het gevoel dat ik er klaar voor was, niet te weinig of teveel lessen) Aardige, duidelijke instructeurs. Goede sfeer op de rijschool zelf.
Prima rijschool, prettige lessen gehad met fijne instructeurs
Mijn ervaring is heel goed. Ze hebben er mede voor gezorgd dat ik in één keer theorie, tussentijdse en praktijk heb gehaald. Toch vond ik de service aan de telefoon niet altijd even vriendelijk. Dat is het enige minpuntje, want op mailtjes reageerden ze meestal binnen een uur, dus hartstikke snel. Kei fijne rijschool, zeker een aanrader.
Professioneel en vlot mijn rijbewijs kunnen halen geheel aangepast op mijn wensen
Betrouwbaar, veilig, vriendelijk, efficiënt .
Mijn ervaring was goed, ik heb het het in een keer gehaald waar ik heel blij mee ben. Ze adviseren goed, zijn aardig, niks op aan te merken.
Ik heb rijlessen bij dit bedrijf gevolgd van nog helemaal niet kunnen rijden tot mijn rijbewijs halen
Leuke lesauto\'s!
Ik heb mijn aanhanger rijbewijs gehaald voor achter de luxe auto. Een paar uur theorie en praktijk en daarna afrijden. Het was daarom een korte maar fijne ervaring. De instructrice wist goed waar zij het over had en wist dat ook goed op mij over te brengen. De paar uur die ik in de auto heb doorgebracht heb ik als zeer leerzaam en gezellig ervaren. Met als resultaat dat ik me zeer op mijn gemak voelde en ben geslaagd. (ps nog bedankt voor het kaartje)
zelf vind ik dat het een heel goed leerbedrijf is en ze leggen alles ook goed uit. ook zijn ze heel aardig.
Zeer positief, meedenkend en super enthousiaste instructeurs die je het gehele traject goed begeleiden