Goed en soepel geregeld
Hallo, Mijn dochter is gisteren bij jullie voor haar scooter examen geslaagd! Door de zeer aardige instructeur voelde ze zich heel erg op haar gemak en deed ze wat ze moest doen en met succes!! Heel hartelijk bedankt Mathieu!!
Erg fijne reischool, zeker aan te bevelen.
Gezellig, maar toch leerzaam
ik vind het een goede rijschrool omdat ze vooral rustig blijven
Prima. Vriendelijk te woord gestaan, ze doen echt hun best je zo snel mogelijk in te plannen. Fijne les gehad.
Onze ervaring met rijschool van zuijlen is heel goed. Onze dochters hebben hier hun scooter en auto rijbewijs gehaald. Onze zoon zijn autorijbewijs. De lessen waren altijd prettig en keurig op tijd. Ze hebben alle drie voor en zonder problemen hun rijbewijs gehaald door de goede begeleiding.
Hele fijne samenwerking gehad met Van Zuylen!
Goede rijschool.
Hele gezellige en professionele rijinstructeurs.
Na een eerdere negatieve ervaring bij een andere rijschool, ben ik overgestapt naar Van Zuylen. De begeleiding was uitstekend en kwam volledig overeen met mijn wensen. Fijne persoonlijke begeleiding en gedurende mijn lessen kreeg ik hele praktische tips die mij goed geholpen hebben.
Fijne, eerlijke rijschool. Vooraf duidelijk geïnformeerd over inhoud van het start pakket. Examens waren op het juiste moment gepland (zelf had ik het gevoel dat ik er klaar voor was, niet te weinig of teveel lessen) Aardige, duidelijke instructeurs. Goede sfeer op de rijschool zelf.
Prima rijschool, prettige lessen gehad met fijne instructeurs
Mijn ervaring is heel goed. Ze hebben er mede voor gezorgd dat ik in één keer theorie, tussentijdse en praktijk heb gehaald. Toch vond ik de service aan de telefoon niet altijd even vriendelijk. Dat is het enige minpuntje, want op mailtjes reageerden ze meestal binnen een uur, dus hartstikke snel. Kei fijne rijschool, zeker een aanrader.
Professioneel en vlot mijn rijbewijs kunnen halen geheel aangepast op mijn wensen
Betrouwbaar, veilig, vriendelijk, efficiënt .