Goede instructeurs die een goede en duidelijke uitleg geven.
Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Rijschool Van Zuylen. Ik heb hier mijn C-rijbewijs + code 95 gehaald. Ik ga hier ook zeker mijn CE halen. Iedereen aan te raden!
Hele goede ervaring met de rijschool, tijdens cursussen goede uitleg gehad en altijd terugkomen op de vragen die gesteld worden. en bij rijlessen ook altijd goede begeleiding.
Zeer positief. Goede begeleiding tijdens de rijlessen en er werd altijd op een prettige maar wel duidelijke manier aangegeven wat goed ging en wat beter kan.
Goede rijschool met goed materieel en goede vakmensen. De commerciele kant waaronder het klantcontact verdient aandacht en kan gemoderniseerd worden.
top!!
Goeie instructeurs met goed materieel, prettig in de omgang en komen afspraken na !
Ik ben zeer tevreden over Rijschool van Zuylen, ik heb dankzij hun geweldige begeleiding en alles wat ze mij geleerd hebben mijn automaat autorijbewijs (die keuze staat niet bij de onderstaande keuzemogelijkheden dus daar heb ik auto ingevuld) mogen halen en ik kom zeker terug voor mn aanhanger!
Ik heb een hele goede ervaring met deze rijschool, het is goed georganiseerd met alles plannen. En ze zitten er goed bovenop met examen en in zo’n kort mogenlijk tijd je te laten slagen!.
Zeer tevreden!!
Super lessen gehad van Oscar
Top!!!
Prettige informele sfeer. Goede en vooral ook leuke lessen en daar waar nodig ook zeker kritisch
Fijne rijschool , instructeurs zijn fexibel en spontaan . Aanrader , mijn kinderen laat ik daar ook hun brommer rijbewijs halen
Mijn ervaringen met dit bedrijf bevielen me goed.