Leuke professionele rijschool

Als ik rijschool van zuylen in 1 woord moet omschrijven is het professioneel. Ze pakken alles snel op, denken met je mee met het plannen van lessen en kijken naar wat er bij jou past. De rij instructeurs zijn streng maar rechtvaardig en hebben zeker het beste met je voor. Doordat je twee rij instructeurs hebt krijg je goede verschillende tips en is lessen plannen makkelijker

Aandacht voor de individuele student

Alle rij-instructeurs die ik heb gehad tijdens het leren rijden bij Van Zuylen zijn vriendelijke mannen die aandacht geven aan de kleine dingen waardoor een student zichzelf kan verbeteren. Niet alleen denkend aan het fysieke wat je doet, maar juist ook wat er in je hoofd afspeelt terwijl je rijdt, hielp mij enorm. De plannings-app kan wel verbeterd worden, maar voor de schaal waarop ze opereren is het echt een enorm professionele app. Misschien een pop-up notificatie toevoegen als de student minder dan 2 rijlessen heeft ingepland zou wel fijn zijn om de voortuitgang op dreef te houden.

Fijne, informele rijschool

Ik heb hier tot nu toe drie rijbewijzen gehaald. Altijd erg goed bevallen! Absoluut een aanrader!

Goede auto’s

De auto’s zijn erg fijn en hierdoor worden de lessen ook leuker.

Zeer plezierig en professioneel lessen

Jos en Matthieu hebben ervoor gezorgd dat ik binnen de voorgestelde tijd niet alleen mijn rijbewijs C, maar ook Code 95 behaald heb. Dank voor de inzet en ik keek er elke naar uit om bij jullie te komen lessen. Groet Michel Ps: Toevoeging op mijn C rijbewijs : E komt vast ook nog wel.

Leerzame en gezellige lessen

Meestal vooruit gegaan bij elke les alleen het inplannen van 1 lesuur vond ik een beetje een slechte keus, omdat hier te weinig tijd was om echt iets goed te behandelen.

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb goede ervaringen gehad met rijschool van Zuylen

goede service, goed behandeld

Een super bedrijf! Klantvriendelijk en aardige medewerkers.

goede service, goed behandeld

Vanaf dag 1 op de juiste manier geholpen, de rust die Maik had als instructeur was precies wat ik nodig had. Hierdoor leerde ik van mijn fouten en ontwikkelde ik me snel. De theorielessen was een goed hulpmiddel om mijn theorie te behalen. De enthousiaste manier van lesgeven was motiverend. Ik zou iedereen rijschool van Zuylen aanraden.

goede service, goed behandeld

Ik vond het een top ervaring en heb alles in een keer gehaald

goede service, goed behandeld

Super fijn, bedankt daarvoor!

perfect, zeker aan te bevelen

Heel erg fijn. Alles is super goed geregeld. C en CE rijbewijs hier gehaald. Echt een aanrader!

voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb goede ervaringen met het bedrijf, alleen vindt ik het wel jammer dat de opleiding zolang duurt

voldoende, een redelijke ervaring

Goede routes en veel rondom examenlocatie gereden. De instructeurs zijn geduldig en geven goede aanwijzingen.

goede service, goed behandeld

Ik vind het een goede rijschool, fijne rij-instructeur.

1 woord TOP!!!

goede service, goed behandeld

Aardige instructeurs die serieus de tijd voor je nemen.

goede service, goed behandeld

Prettige rijschool, met fijne instructeurs die zorgen voor een fijne sfeer tijdens de lessen.

goede service, goed behandeld

Ik waardeer de uiterst professionele, kundige en persoonlijke wijze waarop de rijinstructies worden gegeven. Kan me niet voorstellen dat dit op een veel betere manier verricht kan worden. Met geduld en begrip wordt je voorbereid op het examen. De warme persoonlijke benadering daarbij heb ik zeer gewaardeerd.