goede zorg/voorbereiding van praktijkexamen

ze hebben met goede hulp naar het examen geleid, gaven duidelijke uitleg. bijvoorbeeld over hoe een praktijkexamen er uit ziet.

Super fijne rijschool

Voor mijn vrachtwagenrijbewijs en code 95 heb ik gebruikt gemaakt van de diensten van Rijschool van Zuylen. Alles was van het begin tot het einde in de puntjes super goed geregeld. Jos en je team nogmaals dank voor de uitstekende service en prettige rijlessen.

Ik heb een super ervaring gehad, Ze nemen goed de tijd, en leggen het netjes uit! Ik kreeg niet het gevoel dat ik als een nummertje werd behandeld!

Goede rijschool met fijne instructeurs.

In het begin had ik een onregelmatig rooster en planden ik zelf steeds mijn lessen in. Hierdoor had ik ook steeds andere instructeurs. Uiteindelijk een vaste tijd en vaste begeleider gekregen wat voor mij beter werkte. Ondanks dat waren het allemaal hele aardige instructeurs die zich goed in konden leven. In 1 keer geslaagd voor de praktijk dus ik ben zeer tevreden!

Hele fijne lessen gehad duidelijke uitleg

Ik heb hele fijne lessen gehad duidelijke uitleg en komen de afspraken ook na.

ze nemen de tijd voor je

ik vond het erg fijn dat ze tijd voor je nemen en ook zelf even na laten denken over dingen maar ook fouten laten maken (soms niet leuk maar je leert er wel van)

Fijne rijschool!

Ik heb bij rijschool van Zuylen in relatief korte tijd mijn vrachtwagenrijbewijs gehaald. De vrachtwagen, een Scania R250 V8, is een waanzinnig mooie vrachtwagen om in te mogen rijden. Zowel de praktijk- als theorielessen worden door Jos en Mathieu gegeven. Beiden zijn enthousiast, vakkundig en weten jou snel klaar te stomen voor de examens. Ook alle administratieve zaken rond jouw opleiding zoals plannen van lessen, plannen van examens/ theorielessen etc. ging allemaal vlekkeloos. Ik kan geen slecht woord verzinnen over Rijschool van Zuylen en kan hen warm aanbevelen!

Zoals altijd: uitstekend!

Dit is mijn tweede rijbewijs cursus bij Van Zuylen. Kwaliteit van de geleende spullen is top, de lessen zijn leerzaam en gevarieerd. Het vastzetten en eventueel verzetten van lessen is geen probleem zolang je het op tijd meldt en de instructeurs nemen alle tijd voor je. Zeker aan te raden, de beste van Oss!

Een fijne rijschool

Ik heb de rijlessen als prettig en leerzaam ervaren. De rijschool denkt met je mee en zoekt oplossingen als iets niet loopt.

Goede en leerzame ervaring

Ik heb tijdens mijn lessen bij Van Zuylen veel en goede uitleg gekregen over alles rondom het autorijden, ook veel informatie waar niet specifiek voor gevraagd werd maar toch heel handig was. 10/10 would do again.

prima rijschool

prima rijschool, veel geleerd!

Is goede rijschool

🤟

Super en snel geholpen met het halen van mijn aanhanger rijbewijs

Prettige rijschool

Heb fijne lessen gehad. Deskundige instructeurs.

top rijschool

goede communicatie met de klanten, vriendelijke instructeurs , duidelijke situaties besprekingen.

Leuke instructeur, altijd lachen en positief Echte aanrader om te gaan lessen Bakwagen en aanhanger beide in 1x behaald En die dikke scania niet te vergeten waarin je mag lessen !

Prima ervaring!

Fijne mensen, je krijgt in korte tijd duidelijkheid over hoe je moet lessen. Ik ben zelf op geweest voor BE, ze nemen de tijd voor jou wat resulteert in een grotere kans om de eerste keer te slagen zoals het mij ook is overkomen. Al met al vind ik het een aanrader voor andere.

Fijne mensen!

Duidelijk en vriendelijke mensen.

Goede lessen.

Goede en duidelijke lessen. Handig systeem voor het zelf inplannen van je lessen.

was super goede begeleiding !

Ik heb goede uitleg gehad en ze hebben een leuk team het was allemaal goed geregeld en in een keer geslaagd. Zeker aan te raden.

Erg leuk

Ik vind het erg leuk om bij jullie te lessen. Ik heb heb veel geleerd en ben de 2e keer geslaagd

Uitstekende opleiding met prettige rij-instructeurs

De juiste begeleiding naar het behalen van het rijbewijs BE.

Leuk

Ik vond het fijn dat jullie rustig bleven tijdens de rijles

Uitstekende rijschool! 👌🏻

Uiterst vriendelijk en erg vakbekwaam. Daardoor ben ik ook de eerste keer gelijk geslaagd.

Ik heb een erg goede ervaring gehad.

Ik vond het heel erg fijn om bij Van Zuylen te lessen. Met de meeste van de rijinstructeurs heb ik het ook erg prettig ervaren, zoals bijvoorbeeld met Rick en Maik. Alles is goed verlopen en ik zou het zeker aanraden aan anderen!