Goed geregeld allemaal

Goed les , afspraken kloppen. Als je mag afrijden en er is eerder plaats zorgen ze er ook voor.

Top service!

Goede ervaren instructeurs. Die ook aanvoelen wat je nodig hebt. Duidelijke uitleg. Goed onderhouden voertuigen. Fijne samenwerking, en zorgen altijd dat jou leermoment voorop staat.

Erg fijn, goed gepland en iedereen is super lief!

Ik heb een hele goede ervaring met rijschool van Zuylen, alle instructeurs die ik heb gehad waren allemaal erg fijn, meedenkend en vriendelijk. Ik heb nooit opgekeken tegen het lessen. Alles is goed gepland en er wordt ook mee gedacht als het gaat om datums en tijdstippen van rijlessen. Super rijschool!

top instructeur

Daan kreeg Adelmo als instructeur en hij was er heel blij mee. Blijft heel rustig legt heel goed uit en kon Daan op zijn gemak stellen. Rijschool is heel attent met mail wordt gelijk gereageerd. Ik ben echt zeer tevreden met de rijschool. Daan is in 1 keer geslaagd zelfs op vrijdag de 13 de hahahahah. Ik kan het iedereen aanbevelen om daar les te nemen. Allemaal bedankt voor het rijbewijs van Daan

Ik ben zeer tevreden

gewoon erg goed

goede rijschool. heel veel van geleerd.

Snel,goeden uitleg en nemen de tijd als je het niet snapt

Geweldig en goede begeleiding

Wat een ongelooflijk fijne rijschool ! Eerlijk en goed advies en met de RIS methode die ze onderwijzen leer je goed autorijden. Tijdens het lessen heb ik ook hele goed begeleiding gehad wat op 5 maart 2020 heeft geresulteerd in mijn rijbewijs B. Als iemand mij vraagt welke rijschool ik aanbeveel dan is het Van Zuylen !

Ik werd goed geholpen, fijne instructeurs en ook een goede organisatie! Er werd veel zorg besteed aan het meegeven van genoeg kennis en vaardigheden zodat je de beste kansen hebt om te slagen! Ik ben in een keer geslaagd.

goede coaching

let goed op detail, zodat je goed bent voorbereid voor je rijexamen. theoretisch uitleg is ook prima. snel en duidelijk uitgelegd met voorbeelden.

Auto rijbewijs

Hele goede rijschool, met aardige instructeurs.

Aanrader

Fijne instructeurs die je het vertrouwen geven om te slagen 👍

Snel en vakkundig

Direct de eertse keer geslaagd voor mijn rijbewijzen C en CE, compleet met code 95. Dank voor de goed lessen en gezelligheid.

Leuke leerzame ervaring

Er word genoeg toelichting gegeven tijdens het rijden en op verantwoorde wijze uitgelegd situaties op te lossen.

Super fijne ervaring

Alles wordt netjes en rustig uitgelegd en er wordt tijd voor je genomen als iets vraagt

Goede begeleiding voor motorrijbewijs A

Hele goede begeleiding, geven goed feedback en de sfeer is super gezellig. De examens waren een eitje dankzij de goede lessen en feedback van de instructeurs! zeker een aanrader

Professionele rijschool

Goede rijschool met zeer goede instructeurs ben daar zelf in een x geslaagd zeker een aanrader als je een rijschool zoekt

Zeer goede ervaring voor e-rijbewijs

Mijn ervaring met rijschool van Zuylen was zeer goed. Duidelijke uitleg wat er van je verwacht wordt en ze nemen ook ruim de tijd om je zaken uit te leggen. Je krijgt ook goede feedback als een bijzondere verrichting niet geheel volgens wens uitgevoerd werd. Uiteindelijk na een ochtend lessen toch mijn e-rijbewijs behaald.

Super goed geregeld allemaal!

Super fijne lessen gehad. Alles goed verzorgd en vertrouwd. Nogmaals bedankt.

zeer goed

Fijne instructeurs. binnen een half jaar mn rijbewijs gehaald. top.

Super les gehad

Goede lessen gehad met veel geduld en goede uitleg

Een professionele rijschool waarbij de leerling op nummer 1 staat!

Na een zeer slechte ervaring op te hebben gedaan bij een andere rijschool, had ik ervoor gekozen om bij Van Zuylen te gaan lessen. Wat een verschil! Ik heb hier met veel plezier mijn roze pasje gehaald.

goede zorg/voorbereiding van praktijkexamen

ze hebben met goede hulp naar het examen geleid, gaven duidelijke uitleg. bijvoorbeeld over hoe een praktijkexamen er uit ziet.

Super fijne rijschool

Voor mijn vrachtwagenrijbewijs en code 95 heb ik gebruikt gemaakt van de diensten van Rijschool van Zuylen. Alles was van het begin tot het einde in de puntjes super goed geregeld. Jos en je team nogmaals dank voor de uitstekende service en prettige rijlessen.