goede rijschool, geweldige instructeurs, alleen de wachtrij is lang.
Vriendelijk personeel, staan altijd klaar om je vragen te beantwoorden en kijken naar de beste mogelijkheden zodat je zo snel mogelijk je rijbewijs haalt!
The best
Thank you very much for being flexible with me, for the wonderful and skill full instructeurs, very friendly and professional. Thank you very much!
Mijn ervaring bij Rijschool van Zuylen is erg goed, ik heb tijdens de rijlessen geleerd veilig auto te rijden en het halen van mijn examen was daar een gevolg van. Ook hebben ze mij altijd goed geholpen bij het inplannen of verzetten van rijlessen.
Leuke tijd gehad met behalen van het motor rijbewijs. Gezellig maar serieus op het moment dat het moet. Top!
zeer geduldig, leggen goed uit, gaan ook heel goed om met mensen die examen vrees hebben
Super! (Alweer)
Fijne ervaring bij Zuylen gehad. Mijn éérste rijschool kon mij niet inplannen voor de AVD lessen. Ik had direct Van Zuylen gebeld of ik bij hen terecht kon, en dat was zeker mogelijk. Fijne lessen en onwijs fijne Kawasaki Z650's 2 cilinders uit 2019! Kwalitatief spul wat de lessen aangenamer maakt. Ik zal zeker Van Zuylen aanbevelen aan andere mensen! Nogmaals, bedankt Van Zuylen! :)
Goed geregeld
Zeker aan te raden
Ik was bij andere rijscholen 3 keer op praktijkexamen geweest en 3 keer gezakt. Toen ik bij Van Zuylen ging lessen werd er meteen doelgericht les gegeven om mij klaar te stomen voor het examen. Op het examen was ik met de praktische tips en lessen ontspannen en zelfverzekerd nadat ik ook geslaagd was. Beste rijschool van Oss
Heb bij van zuylen mijn rijopleiding C en CE mogen doen . Ook mijn code 95 bij van zuylen gehaald . Ik kan er alleen maar positief over zijn . Instructeurs zeer ervaren ,rustig en niet geheel onbelangrijk heel gezellig. Materiaal is geweldig . 100%
Begeleiding, deskundigheid, administratief, punctualiteit. Alles is gewoon goed.
Fijne leerzame lessen gehad door vakkundige mensen.
Goede aanpak, met objectief beoordelingssysteem en goede instructeurs.
Erg fijne rijschool, met hele vriendelijke en ervaren instructeurs. Door de ervaring is het voor de instructeurs direct duidelijk waar er meer aandacht aan besteed moet worden en wat al goed gaat. Al met al erg tevreden dus en zeker aan te bevelen voor anderen.
Ik heb mijn auto rijbewijs al gehaald bij Van Zuylen en ben hierdoor ook terug gekomen om mijn motor rijbewijs te halen. De lessen waren leuk en ik heb alles in een keer kunnen halen dus de lessen en het beslissen hoeveel lessen er nodig zijn zijn goed! Ook doet de rijschool het goed om je toch persoonlijk aan te spreken en met mensenkennis bij de instructeurs een gerichte aanpak te gebruiken op de verschillende 'studenten'.
Hele fijne rijschool. Echte aanrader!!
Motor lessen kunnen best spannend zijn. Ik werd op mij gemak gesteld en kon echt vertrouwen om mijn instructeur waardoor ik ook meer vertrouwen had in het rijden. Hierdoor kon in snel en gemakkelijk leren.
Ik vind het gebruik van het boekje erg handig en het brengt structuur aan in de lessen. Ik heb vooral veel lessen met Marijke gehad en die waren super! De rijlessen waren erg leerzaam en gezellig.
Ik ben heel tevreden over Rijschool Van Zuylen. Van te voren een intakegesprek gehad, lessen inplannen en communicatie verliep vlot telefonisch en via de app, de kwaliteit van de lessen was uitstekend. Er werd rekening met mij gehouden. De RIS-methode is handig vanwege de structuur, je weet wat het "thema" van de les is. Ik ben in één keer geslaagd (vijftig-plus, faalangst). Mocht ik in de toekomst voor een ander rijbewijs gaan dan is deze rijschool voor mij de logische keuze.
Goede en gezellige rijlessen gehad, contact buiten de rijlessen om ook goed, meedenkend als er problemen waren.
Ik kreeg altijd snel reactie op de mail en vond mijn instructeur erg fijn. Ik vond het alleen minder toen ik van instructeur wisselde in de zomer. Dit paste niet bij mijn voorgaande lessen dus had ik liever niet gehad.
Fijne gezellige rij-instructeurs met heel veel geduld.