fijne rijschool
Vriendelijke, leuke, aardige instructeurs en medewerkers. Heb veel geleerd hier!!
zeer goede rijschool, aardige mensen en vooral een leerzame ervaring!
Top !!!!
Duidelijk uitleg over verloop van de lessen, handige app voor het plannen van de lessen.
Ik ben super fijn geholpen door verschillende instructeurs. Ik heb fijne begeleiding gehad die past bij wat ik nodig had. Extra bedankt aan Maureen voor de heldere communicaties over de rijlessen en Thijs en Marleen voor de fijne en ook zeker gezellige lessen!
Hier mijn theorie cursus voor de vrachtwagen gevolgd, met goede en duidelijke uitleg van jos en mathieu! Net mijn C rijbewijs gehaald, mede door de fijne lessen van mathieu, en meteen nadat ik geslaagd was heeft jos meteen een planning gemaakt voor rijbewijs CE. Fijne rijschool met goede en meedenkende mensen!
Erg prettig contact, goede instructies en direct geslaagd
ik heb mijn C1 opleiding gedaan voor de camper bij Van Zuylen omdat zij een automaat kleine vrachtwagen hebben. Is in de randstad niet te vinden of je moet maanden wachten. Snel geregeld, geen gedoe, fijne instructeurs en Oss is een plezierige omgeving om te rijden..
Altijd goede tips gehad met rijden van de verschillende instructeurs.
Duidelijk, netjes, begeleid zoals je het zou willen
Als camperaars kwamen we voor het C1 rijbewijs., m.n. vanwege kleine vrachtwagen met automaat. We zijn goed voorbereid en slaagden in 1 keer. Mooi resultaat
Met 7 lessen het C rijbewijs gehaald in een mooie Iveco automaat.
Fijne rijschool met professionele en natuurlijk ook gezellige instructeurs! Ik zou het iedereen aanraden!
had veel moeite met het behalen van mijn rijbewijs maar de rijschool dacht goed mee aan oplossingen. ook is het makkelijk om lessen in te plannen en te veranderen
Flexibel en betrouwbaar
Super!!
Gewoon super begeleiding, goeie tips en uitleg. Zeker een aanrader.
Goede rijlessen gehad voor BE-rijbewijs.
Prettig ontvangst. ontspannen en gastvrij. Deskundige instructeur, geduldig , vriendelijk en opbouwend. Totaal NIET denigrerend of negatief commentaar maar positief benaderend. Alle praktijk en theorie heeft Mathieu rustig uitgelegd. Examinator ( Mark) stelde mij gerust en ontspannen. Geen "strik" momenten. Wat de examinator vroeg heeft Mathieu allemaal behandeld. Toppie!!
Zowel het theoretische gedeelte, als de praktijk lessen zijn duidelijk en goed verzorgd. De instructeur beheerst de praktijk en weet mij goed en vriendelijk aan te geven wat ik moet leren om mijn ingesleten gewoontes los te laten en nieuw rijgedrag te leren. In korte tijd ben ik goed begeleid naar t examen.
Na veel aanbevelingen de stap genomen om bij van Zuylen mijn rijbewijs A te behalen. Instructeurs zijn altijd vriendelijk en behulpzaam. Bedankt voor de leuke ervaring.