Vriendelijke ontvangst met koffie. Snelle service conform afgesproken tijdstip. Airco binnen een half uurtje tot een uurtje leeg gemaakt en opnieuw gevuld voor 39,50- euro (aanbieding Social deal). Ik had daags ervoor zelf het interieur filter vervangen waardoor er geen meerkosten werden gerekend voor het plaatsen van een interieur filter. Geen facade, gewoon simpel onderhoud. Super.
ik was eerder aanwezig dan afgesproken, was geen probleem. Snelle service, lekkere koffie, snel resultaat. Ik had een onderhoudsbeurt gekocht via social deal voor de airco.
goede service
Prima service en vriendelijk perrsoneel.
Goed geholpen. Gratis leenauto, top.
zeer vriendelijk en accuraat
Goede service lekkere koffie en vriendelijke mensen.
Vlotte en nette afhandeling van reinigen en filtervervanging airco.
Goede service, prettige ontvangst, helder en deskundig advies, interessante prijs kwaliteit verhouding. Gewoon een goed bedrijf waar je graag komt.
Ben zeer tevreden !
Komen afspraken na, deskundig en servicegericht.
vakkundig, betrouwbaar en persoonlijk, daarom ben ik al jarenlang klant. Verschillende occasions gekocht: allemaal prima, ook after sales dik in orde. Prijzen werkplaats voor onderhoud vaak lager dan bij merkgarage. Maar wellicht nog belangrijker: er wordt gedaan wat nodig is. Niet meer en niet minder. Een goed gevoel geeft dat! En ook goed voor de portemonnee!!
goede persoonlijke benadering zowel in onderhoudt alsmede in verkoop van auto\'s