Hele prettige ervaring. Super service. Alles duidelijk verteld en uitgelegd. Goede afspraken.
Prima ervaringen met dit bedrijf. Zowel met zakelijk als prive auto\'s
Prettige en vakkundige garage,en heel klantvriendelijk
Heel goed vriendelijk en zeer bekwaam.
Snel een afspraak kunnen maken, goed en vriendelijk geholpen
het personeel was erg vriendelijk,onderhoud van airco was binnen een uurtje gedaan,werd nog geadviseerd om het interieurfilter te laten vervangen.
gede ervaringen en service
Vriendelijke ontvangst.geholpen op de af gesproken tijd..
Alles is naar wens verlopen Top Service.
Op zoek naar een Toyota RAV4 via internet terecht gekomen bij Cortenraad auto\'s. Ontvangst, openheid, vriendelijkheid, handeling tijdens inruil en koop, ervaren als zeer prettig.
Geen poespas, maar correcte en vriendelijke service.
Ik had bij Cortenraad auto\'s een geschikte auto gevonden en na bezoek ben ik uitstekend geholpen door de medewerker. Helaas is de keuze gevallen op een andere auto. Hoogstwaarschijnlijk hebben ze mijn andere auto wat te licht ingeschat wat betreft de waarde. Jammer, maar mocht ik in de toekomst nog op zoek zijn naar een auto, dan zal ik zeker nog een bezoek brengen, want het heeft op mij een super goede indruk achter gelaten.
Social deal airco beurt
Keurig bedrijf met duidelijke en vriendelijke service. Top
Via social deal had ik een airco onderhoudsbeurt gekocht. Dit is tot nu toe de enige ervaring met Cortenraad Auto\'s en kan alleen maar positiviteit aangeven. Er waren verder geen bijzonderheden en er zijn dan ook geen verdere kosten in rekening gebracht. Verder een goede en duidelijke uitleg van de uitgevoerde werkzaamheden. Kortom een zeer positieve ervaring.
Prima bedrijf. Staan altijd voor je klaar. Is in deze moeilijke tijd in staat om de klant centraal te stellen en dat is veel waard. Iedereen wil geld verdienen maar dat moet niet ten koste gaan van alles.dat hebben ze hier goed begrepen.
Vriendelijke ontvangst met koffie. Airco gereinigd en opnieuw gevuld binnen 45 minuten. Bedankt voor de snelle service.
op mijngarage.nl tegengekomen vanwege garantieprijzen. Viel niet tegen. Transparante prijzen, de medewerker liet me meekijken in de onderdelenlijst om de prijzen te vergelijken. Snel en efficient gewerkt, duidelijke factuur. Dat heb ik ook wel anders meegemaakt. Hier ga ik vaker komen.