Bedrijf heeft een jonge directie. Men is klantvriendelijk en toon kennis van zaken. Het bedrijf ziet er netjes en het is geen rommeltje. Een winnaar in de markt.
Geen lange wachttijden. Personeel aan de balie is vriendelijk. Ik ben zeer tevreden met het resultaat en de service.
Hele prettige ervaring. Super service. Alles duidelijk verteld en uitgelegd. Goede afspraken.
Prima ervaringen met dit bedrijf. Zowel met zakelijk als prive auto\'s
Prettige en vakkundige garage,en heel klantvriendelijk
Heel goed vriendelijk en zeer bekwaam.
Snel een afspraak kunnen maken, goed en vriendelijk geholpen
het personeel was erg vriendelijk,onderhoud van airco was binnen een uurtje gedaan,werd nog geadviseerd om het interieurfilter te laten vervangen.
gede ervaringen en service
Vriendelijke ontvangst.geholpen op de af gesproken tijd..
Alles is naar wens verlopen Top Service.
Op zoek naar een Toyota RAV4 via internet terecht gekomen bij Cortenraad auto\'s. Ontvangst, openheid, vriendelijkheid, handeling tijdens inruil en koop, ervaren als zeer prettig.
Geen poespas, maar correcte en vriendelijke service.
Ik had bij Cortenraad auto\'s een geschikte auto gevonden en na bezoek ben ik uitstekend geholpen door de medewerker. Helaas is de keuze gevallen op een andere auto. Hoogstwaarschijnlijk hebben ze mijn andere auto wat te licht ingeschat wat betreft de waarde. Jammer, maar mocht ik in de toekomst nog op zoek zijn naar een auto, dan zal ik zeker nog een bezoek brengen, want het heeft op mij een super goede indruk achter gelaten.
Social deal airco beurt