Goede & Deskundig advies en service verleent !
Prima bedrijf, alles netjes op orde. Binnen gekomen via een airco actie en alles netjes uitgelegd. Airco koelt weer als nieuw ;)
Beste heer/mevr, Ik ben niet echt te spreken over de manier hoe jullie om zijn gegaan met mijn vraag over de interieurfilter. Ik had het gevoel dat ik voor leugenaar werd uitgemaakt en dat mijn automonteur, waar ik al 8 jaar heel goed behandeld word, beschuldigd werd dat hij mij bedrogen zou hebben om de interieurfilter bij de grote beurt niet te vervangen. Ik vind de reactie die ik dan ook kreeg van de desbetreffende persoon uitermate onfatsoenlijk en niet gepast. Om een welles nietes spelletje te gaan spelen heb ik geen zin en tijd voor, maar weet wel dat ik geen reclame zal maken voor uw bedrijf. Daarbij ben ik nog gaan informeren bij een ander bedrijf en heb de vraag gesteld of ze voor mij een airco onderhoudsbeurt voor € 40,- konden regelen. Ik kreeg als antwoord dat dit qua kosten gewoon niet te regelen was omdat ze er dan zelf op bij zouden leggen. Aan dit antwoord had ik genoeg en kreeg ik de bevestiging dat het bij jullie een vorm is van misleidende reclame. Wat jullie verder met mijn ervaringen doen moeten jullie zelf weten, maar de firma Cortenraad zal aan mij geen klant hebben en ook geen goede referenties ontvangen. mvg
Beste Heer, Ik vind het zeer spijtig dat mijn reactie beschuldigend op u is overgekomen, dit was niet de bedoeling. Tevens vind ik het spijtig dat u het gevoel heeft dat wij u een interieurfilter verkocht hebben terwijl de uwe nog nieuw was. Wij hebben u tijdens de beurt uw eigen filter laten zien en u heeft aan de hand van de vervuiling hiervan besloten om een nieuwe te monteren. U bent bij ons vrij om ieder moment bij uw auto te gaan kijken of met de monteur te praten aangezien wij juist openheid en eerlijkheid nastreven. Ook naderhand heb ik u nog aangeboden om het filter te bekijken of met de monteur te praten maar ook hier had u geen behoefte aan. Desondanks vind ik het toch spijtig dat u er zo over denkt en ik wil u dan ook nogmaals laten weten dat de deur bij ons altijd openstaat om voor u een passende oplossing te vinden voor uw gevoel/probleem. Groet, Daniel Maar
Erg vriendelijk en behulpzaam bedrijf met een super service! Zeker aan te bevelen!
Vriendelijk, behulpzaam en professioneel.
Zéér vriendelijke benadering en uitstekende service Achteraf géén verrassing en goede uitleg, Top Garage
Betrouwbaar. Prima, correcte service.
Ik rijd sinds een jaar Camper. De wagen trok wat in het stuur, uitlijnen was noodzakelijk. Uiteindelijk blijkt dat er toch nog wat stuurspeling in de wagen zit waardoor 100% uitlijning uiteindelijk nu direct niet mogelijk bleek. Nu bij de dealer uitzoeken of reparatie middels een revisiesetje voor deze Nestor (22 jaar) toch nog mogelijk is. Chapeau voor deze garage. Medewerkers hebben gedaan wat ze kunnen op een voortreffelijke manier; ook advies: rijden is geen probleem, revisieset moet van de dealer komen, waarna wij alles weer 100% kunnen maken. Wij gaan morgenvroeg eerst fijn op vakantie met de wagen, daarna kijken we verder of reparatie nog mogelijk is. Chapeau voor deze garage
Vriendelijk personeel. Direct geholpen op afgesproken tijd. Duidelijk en helder in de gedane onderhoudsbeurt van de airco
al 10 jaar in onderhoud.
belangrijkste in deze tijd is ,zij komen gemaakte afspraken correct na . ga zo door Daniel en team
Was eerste bezoek en ervaring ervan was prima.
Prima geholpen en eerlijke auto gekocht
Goede Service,de mensen die je aan spreken zijn netjes.Je krijgt een leenauto mee voor de duur van de reparatie,alles is goed geregeld.Ben tevreden over deze garage