Prima service.
goed. Goede service. ter zake deskundig.
Heb mijn auto al een tijdje in onderhoud daar, ook een servicecontract afgesloten waarbij met een maandelijks bedrag alle onderhoudsbeurten worden afgekocht. De extra dingen komen daarop natuurlijk maar ook daar wordt af en toe gematst. Normaal gesproken wacht ik in de ontvangstruimte (WIFI) maar deze keer kon dat niet, kreeg ik gratis een leenauto voor 2 dagen. Al met al zeer tevreden. Een 10 bestaat niet, maar zeker een 9.
algemeen goed, maar jammer dat ze de voorverlichting niet hebben verholpen (moest de auto langer voor blijven??) en ook moest ik nog de gewisselde winterbanden een dag later oppompen (zat veel te weinig in de -met name- achterbanden....
Ervaringen met dit bedrijf is, zonder meer goed! Klantvriendelijk. Onderhandelingswijze uitstekend! Prijsniveau van de auto\'s normaal. Service ook prima. Een bedrijf waar ik graag zaken mee doe.
Positief,
Deskundige service en vriendelijke contacten.
Ik ben zeer tevreden over mijn eerste ervaring met Cortenraad. Er wordt snel, correct en eerlijk gehandeld. Geen praatjes maar concrete antwoorden.
Prima service. Prijsniveau is goed. Afspraken allemaal nagekomen. Leenauto is klein maar voldoet prima voor een dagje.
Jammer dat kosten voor het wisselen van de banden in rekening werd gebracht bij een grote beurt als de banden er toch vanaf moeten; mede gezien het vernieuwen van de remmen. Deel onderbodemplaat niet aangebracht waarom was verzocht.
Familiar, zeer hulpvaardig, klantvriendelijk en betroubaar ! Na ca. 10 jaar klant te zijn kan ik zeggen steeds het gevoel te hebben eerlijk te worden geinformeerd/behandeld.
Prima service: snel geholpen tegen een aanvaardbare prijs.
Prima service! De klant is hier nog steeds koning.