Snelle service, vriendelijk personeel, goede sfeer
uitstekend
De eerste aanblik op het terrein geeft al een goede indruk ,maar ook van de werkplaats ziet er netjes geordend uit. De klant vriendelijkheid was goed, wij waren goed geholpen en de aflevring was ook netjes. Wij zijn een tevreden klant.
Een zeer goed bedrijf leuke medewerkers, en klant vriendelijk. Wij zijn verhuist naar Brabant en ik ben nog klant.
een super fijne ervaring
eerste inspectie en vervanging onderdeel airco. dus nog niet veel ervaring met het bedrijf. eerste indruk is goed.
Klantvriendelijk en goede service
Heel goed
Condensor van airco laten vervangen ivm lekkage. Uitstekend geholpen; lekkage in oude condensor achteraf laten zien, kosten zelf iets goedkoper dan richtprijs. Voor dezelfde reparatie was ik bij een andere garage zeker 100e meer kwijt, dit weet ik door ontvangen offerte.
Snelle afhandeling en goede service
Auto gekocht en in onderhoud. Indien iets gemaakt moest worden, werd dit altijd goed opgepakt.
Onderhoud kleine beurt valt duurder uit vanwege een vastzittend oliefilter, dat valt tegen, wel zeer vriendelijke te woord gestaan en geïnformeerd tijdens beurt.
goede service
Perfect ontvangen. Goede wachtruimte met lectuur.
Vriendelijk, accuraat en een zeer goede communicatie.
Prima service en geen enkele klachten.
Vriendelijke en correcte service. Staan altijd voorheen klaar
Al vele jaren tot tevredenheid klant bij dit bedrijf!
Een uitstekende garage voor zowel onderhoud, koop (nieuw en tweede hands) en verkoop. Persoonlijke service, vakkundig, betrouwbaar, prima prijs/kwaliteit verhouding. Ben meer dan tien jaar uiterst tevreden klant.