super klantvriendelijk
snelle service, helaas door verkeerd besteld onderdeel toch 4 dagen langer geduurd. Ik werd goed op de hoogte gehouden.
Hier drie auto\'s in onderhoud. En een auto via hen aangeschaft. Beste garage die ik ken qua service en klantgerichtheid!
ik word altijd snel geholpen, er is altijd een oplossing. Ouderwetse service die altijd constant is! Daniël en zijn team zijn toppers!
Zijn zonder meer positief. Communicatief kan nog winst worden geboekt.
Top service
goed!
Service perfect.
Mijn ervaring is heel positief ,vakkundig en heel vriendelijk , behulpzaam personeel
zeer prettig
Fantastische service, ze staan altijd klaar, niets is te veel. Het Bosch service plan is een heel goed idee. Bij een heel moeilijke reparatie gingen ze tot het uiterste en loste ze dit perfect op zonder extra kosten.
zeer vriendelijk ontvangen en bij intresse in een auto goede uitleg verkregen over de verschilende opties wat men heeft voor een auto te kopen en dan samen kijken naar een passende oplossing wat voor beiden het beste is al met al een goede begleiding en goede uitleg
Moeilijk te vinden storing. Goed geholpen.
goed en correct bedrijf. waar je vriendelijk word geholpen.
Snel vriendelijk en normale prijzen
Goede service, goed geholpen!
Prettige en snelle service. Tevens centraal gelegen in het Heuvelland en dus goed bereikbaar.
tot nu alleen maar zeer goed
Ze zijn zeer hulpzaam en vriendelijk