Goed zoals altijd
Volledige airco-service laten uitvoeren. Ik werd vriendelijk ontvangen met een kopje koffie en snel, deskundig en accuraat geholpen op de afgesproken tijd. Nog gratis advies gekregen omtrent het juiste gebruik van de airco. Dit bedrijf en het personeel doet wat het belooft. Dat geeft een veilig en betrouwbaar gevoel. Ik ga zeker nog eens terug. Chapeau!
Fijn om te horen dat u zo tevreden bent. We zien u graag weer terug.
Bedankt dat we weer een onderhoudsbeurt aan uw auto hebben mogen uitvoeren.
correct
bedankt voor de beoordeling en we de repararatie weer hebben mogen uitvoeren.
Bedankt voor de beoordeling. U kunt weer veilig de weg op met de nieuwe set.
Fijn dat we u hebben kunnen helpen met de trekhaak.
Dankjewel. Fijn dat we het probleem hebben kunnen verhelpen en u weer hebben kunnen voorzien van nieuwe banden.
Bedankt voor de beoordeling. U kunt weer veilig de weg op met de nieuwe banden.
Er werd me duidelijk uitgelegd welke procedure ze gingen toepassen om mijn probleem met de airco te achterhalen.
Mooi en fiijn om te horen dat het allemaal duidelijk voor u is.
Goede accurate service en uitleg.. Top
Bedankt voor de mooie score. We zien u binnenkort terug voor de vervolgafspraak.
Goed duidelijk in de afspraken. Geen opmerkingen
Dankjewel. De airco weer helemaal in orde, klaar voor de zomer.
Bedankt voor de beoordeling. Fijn dat uw airco het weer doet.
Klantvriendelijk, snel en goed geholpen.
Dankjewel, tot over een week of vier voor de controle.
bedankt, uw Airco weer helemaal in orde, tot een volgende keer.
Eindelijk kunt u weer meezingen :)
Goed komen afspraken na en doen hun uiterste best om je zo snel mogelijk te helpen.
Weer veilig op weg met de nieuwe banden en de sleutel een mooi nieuw huisje.
deskundig en goede service
Goed om te horen dat u weer tevreden bent, bedankt.
Alles perfect geregeld.
Fijn om te horen dat u tevreden bent. Ik hoop dat het probleem met het kofferbakslot helemaal is verholpen.
Voor onderhoud de auto gebracht omdat er een leenauto ter beschikking werd gesteld, zodat ik mijn werkzaamheden die dag toch nog kon uitvoeren. Leuk filmpje toegezonden gekregen, echter bij het goedkeuren van de onderhoudspunten, bleek achteraf dat de Ad-blue toch bijgevuld was terwijl ik dit niet had aangegeven. e.e.a. op een correcte manier opgelost. Voor mij als klant is het belangrijk hoe de reparatie of onderhoud wordt uitgevoerd, maar minstens zo belangrijk is de service.
Bedankt voor de beoordeling. Ja excuses dat de Ad Blu al was bijgevuld maar fijn om te horen dat we er samen zijn uitgekomen.
Bedankt voor de beoordeling na een bezoek voor een airco onderhoudsbeurt. Weer helemaal nagekeken en gereinigd.
Altijd snelle service
Fijn dat we de bandenwissel weer snel voor u hebben kunnen uitvoeren.
Correct en informeel.
Fijn om te horen dat u als trouwe klant weer tevreden bent
Vriendelijke mensen en zeer correct.
Dankjewel voor de mooie beoordeling. Tot over 4 weken voor de vervolgafspraak.