Fijn dat we u tijdens de vakantie snel hebben kunnen helpen met het vervangen van de dynamo.
Perfect! Bekijk op Google mijn review!
Meneer Coumans, bedankt weer voor uw reactie. Fijn dat we u weer hebben kunnen helpen met de startmotor.
Dankjewel voor dit mooie cijfer. We zien u maandag terug voor de reparatie van de nokkenas versteller.
Bedankt voor de reactie. Jammer van de 6 voor de prijs-kwaliteit hoop dat u verder tevreden bent. We zien u uiteraard graag terug.
RUSTIG AFWACHTEN
Bedankt voor de beoordeling en dat we de vervanging van de distributieriem en waterpomp hebben mogen uitvoeren.
Bedankt.Fijn dat we u als trouwe klant weer hebben kunnen helpen met de buitenspiegel en de bumper.
Dankjewel! Fijn dat we je goed hebben kunnen helpen met 4 nieuwe zomerbanden.
Tevreden. Vakman. Net bedrijf.
Bedankt voor uw reactie. Fijn dat we het probleem van uw airco hebben kunnen verhelpen.
Snelle en professionele service.
Bedankt voor de beoordeling. Nu geen problemen meer met de nieuwe startmotor!
vriendelijke ontvangst, snelle service, deskundig personeel
Dankjewel voor de positieve reactie en dat wij de remklauw en remcilinder voor u hebben mogen vervangen.
Vriendelijke lui, kundige monteurs maar voor de rest één grote geldklopperij. Willen alles doen wat maar mogelijk is aan je auto. Creëren zichzelf werk door ongevraagd naar lekkage te speuren, niks te repareren maar wel 3 uur arbeid in rekening te brengen. Na 3 maanden dezelfde demontage en reparatie: weer 3½ uur werk. Bij telefonisch reclameren over deze handelwijze zou een tegoedbon opgestuurd worden. Vanzelfsprekend krijg je die niet.
Duidelijke afhandeling via sms, in de middaguren ontvangen. Echter het beloofde telefonisch contact in de ochtend, om de eventuele niet geplande werkzaamheden door te geven is niet gemaakt. Ik moest zelf bellen om naar de stand van zaken te informeren.
Bedankt voor de terug koppeling. Jammer dat het telefonisch contact niet helemaal vlekkeloos is verlopen. Gelukkig dat de afhandeling verder duidelijk was.
zeer goede vertrouwde ervaring. Duidelijke uitleg over vervanging of reparatie aan de auto met duidelijke prijs afspraken. Je weet waar je aan toe bent.
Goed om te horen dat het allemaal duidelijk is bij het afspreken en door nemen van de reparaties.
Heel fijn bedrijf, altijd vriendelijk en behulpzaam.
Dankjewel en fijn dat we het"kraken"van de stabilisatorstangen hebben kunnen verhelpen.
Weer zeer tevreden met de service van corteraan en de uitgevoerde reparaties.
Bedankt voor uw positieve reactie. Fijn dat we de onderhoudsbeurt hebben mogen uitvoeren en de wiellagers hebben kunnen vervangen.
In het algemeen ben ik tevreden, laatste keer hadden wij een meningsverschil, maar ik denk dat wij het opgelost hebben, darom kan ik dit bedrijf ook verder aanbevelen.
Fijn dat u het samen heeft kunnen oplossen en dat u nog steeds vertrouwen in ons heeft.
Positief vriendelijk en snel.
Bedankt dat we de airco onderhoudsbeurt hebben mogen uitvoeren
Bedankt dat we uw auto weer hebben mogen nakijken en in orde hebben mogen maken.
Klantvriendelijk, goede uitleg en service.
Dankjewel, fijn om te horen dat de uitleg betreft de onderhoudsbeurt duidelijk was.
Airco onderhoud laten uitvoeren + ruitenwissers vervangen. Vriendelijk personeel, en prima service
Bedankt voor de reactie. Weer goed om te horen.
Goede ervaring, zeer zeker de video boodschap was goed en duidelijk. Overweeg ook onze beide auto’s hier in onderhoud te doen. Alleen jammer van de leenauto, bleek na 100km 11 liter te tanken.
Bedankt voor het compliment. Fijn dat we de reparatie hebben mogen uitvoeren, we zien u uiteraard graag terug. Jammer van de leenauto...
Vriendelijkheid, behulpzaamheid en super dat ze meedenken en oplossingsgericht werken. koffie staat altijd klaar vriendelijke ontvangst. goede service en monteurs laten weten wat ze zijn aan het doen zijn , duidelijk en open communicatie over wat de waarneming is van de monteur is.
Dit bedrijf is een aanbeveling waard