Een garage om aan te bevelen

Onze auto is voor een vervroegde onderhoudsbeurt geweest vanwege problemen met een achterband. De afspraak kon snel plaatsvinden, en de band is weer prima in orde. De auto was binnen een paar uur weer op te halen, en als extra service waren de automatten voor gestofzuigd.

Fijn bedrijf, staat altijd voor je klaar .

Goed bedrijf, echt aan te bevelen. Vriendelijke personeel. Leenauto nooit een probleem.

Goede Service

Vriendelijk, duidelijk en behulpzaam

ben tevreden met geboden hulp

Volgens afspraak

Goed te woord gestaan met tekst en uitleg

Tijdens pech op vakantie fantastisch geholpen door vriendelijk en meedenkend personeel!

Geweldig!

Top service

Goede communicatie en fijne service.

Deskundig en betrouwbaar

Hier heb ik niets aan toe te voegen.

Ik ben voldoende tevreden.

Beste, Het is handig om online te kunnen reserveren, maar jammer genoeg werkt dat programma niet. Een van uw medewerkers regelt de afspraken thuis, maar de afspraken die via de computer binnenkomen lopen niet synchroon met de afspraken in de agenda's van de monteurs, zo vertelt uw medewerker. Zodoende moet uw medewerker de klanten gaan bellen. Dat overkwam mij en dat overkwam mijn man, die vandaag online een afspraak regelde voor een beurt op maandag a.s. Het scherm geeft aan, dat het in orde is. Hij mag nu wel even langskomen voor de allernoodzakelijkste handelingen. Wij nemen de volgende keer liever de telefoon. Als u het online gebeuren kunt veranderen dan is iedereen blij, ook uw medewerker. Met vriendelijke groeten, Margriet Vogel

Prima vakmanschap, snelle service en vriendelijk personeel!

Dit bedrijf hielp ons direct, toen bleek dat de auto, na een lange rit vanuit Den Haag, een probleem aan de voorband had. Hartelijk dank!

Weer fantastisch geholpen!

Afgelopen week onze nieuwe auto opgehaald bij Cortenraad. Onze eerste auto al hier gekocht, ingeruild en een nieuwe mee naar huis! Dankjewel voor de uitstekende hulp!

Toppers goed gewerkt

Toppers goed gewerkt

Tevreden

Mijn camper onderhoud en apk laten doen naar volle tevredenheid .

Snel geholpen

Een afspraak gemaakt en toen kon ik erop wachten. Binnen een half uur was het gereed. Het maken van de afspraak zelf ging lastiger, ik heb vier keer gebeld voordat ik iemand aan de lijn kreeg.

Meedenkend, vriendelijk, snel ha delend

Verschillende auto mogen proefrijden, goede inruilwaarde voor de oude auto, probleem bij aflevering werd de dag erna meteen opgelost. Telefonisch moeilijker te bereiken, beter meteen naar de zaak rijden

Uitstekend geholpen

Pechhulp was snel ter plaatse. Zijn uitstekend geholpen. Zowel vervangend vervoer als reperatie eigen auto goed afgehandeld.

Vriendelijk snel en accuraat

Vriendelijk snel en accuraat

snelle en correcte service

stond met kapotte accu bij tankstation. Binnen half uur monteur ter plekke, nieuwe accu gehaald en snel vervangen. Dank voor de service

Goede srvice, denken mee

Jammer dat dit keer mijn afspraak verzet moest worden wegens te drukke planning.

Een garage waar je welkom voelt

Vakkundig en uiterst vriendelijk geholpen

Personeel vriendelijk en behulpzaam

Sympathiek ben ik geholpen, en het onderdeel is snel en goed geplaatst.

Goed en effectief geholpen .

Goed ,betrouwbaar en klantvriendelijk

Geven goed uitleg wat ze doen. Houden zich aan de afgesproken tijd Voeren werkzaamheden goed uit. Prijs aan de norm . Parkeergelegenheid is slecht Veel auto's om bedrijf ,geen duidelijke aanduiding waar je auto kunt parkeren

Goed maar het was uitstekend

In de beginjaren ging het anders, was men ambitieus en wilde men groeien. Nu heeft men het soms te druk heb ik de indruk, jammer. Het is een persoonlijke beleving, het team staat nog steeds altijd voor je klaar.

Ben goed en snel geholpen.

Zeer tevreden.