Zoals vermeld, ben ik zeer tevreden met de ontvangst en service die ik ervaren. Advertentie online gezien, eenmaal op locatie goed kunnen bekijken en mochten meteen proefrit maken (zonder dat we dit aangevraagd hebben; extra moeite gedaan voor de klant). Na wat punten besproken te hebben over de auto, zijn ze meteen opgelost en uitgevoerd. Ben nu een tevreden eigenaar van een uitstekende auto!
Werken goed, zeer tevreden en prijs goed en gegarandeerd.
Ik was de eerste keer bij u op de zaak en ik voelde mij gelijk op mijn gemak. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan en geholpen.
Klantvriendelijk benadering en advies.
Vriendelijke ontvangst door enthousiaste medewerkers, meedenkend met de klant ook buiten het vakgebied. Zou niet weten wat er hier nog verbeterd moet worden, daarom ben ik al vele jaren klant. Ga zo door.
Heb hier mijn trekhaak laten plaatsen en deze is netjes afgemonteerd naar volle tevredenheid, afspraak zijn ze nagekomen en een leenauto meegekregen die ik niet hoefde te betalen. Top service en monteur heeft netjes gewerkt en mijn auto ook nog uitgezogen / schoongemaakt .
Auto gekocht en bleken wat mankementjes. Zonder problemen te maken naar volle tevredenheid opgelost en hersteld. Kan ze alleen maar aanbevelen.
Vriendelijk, behulpzaam en kundig.
De ervaring van de kwaliteit van de service heeft met verwachtingen te maken en die zijn hoog bij Cortenraad auto's. De voorlaatste onderhoudsbeurt heb ik de service als top ervaren. Buiten mijn verwachting vond ik toen een briefje in de auto met daarop dat men als extraatje de velgen van mijn auto kosteloos gereinigd had. Bij deze laatste onderhoudsbeurt helaas geen extraatje. Maar dat neemt niet weg dat de onderhoudsbeurt en de communicatie hierover meer dan prima was.
Zoals boven beschreven alle afspraken correct nagekomen. Ook de werkzaamheden correct uitgevoerd
Zoals altijd top
Hele fijne garage, leveren goede kwaliteit en vertrouwen af.
Snel geholpen met mijn apk van de camper
Uitstekende service en altijd een oplossing voor het probleem.
Goed geholpen. Duidelijke uitleg vooraf.
Vriendelijk, professioneel, duidelijk.
Vriendelijk personeel, zoeken naar juiste oplossing en duidelijk in communiceren. De auto keurig na onderhoud en plaatsen van trekhaak afgeleverd. Met goede uitleg ter plaatse door monteur. Als extraatje interieur gestofzuigd.
Prima service goed geregeld
Ben al jaren klant , dat wil toch al genoeg zeggen.
Goede ervaring met de onderhoud van mijn auto. Service is erg fijn en het personeel vriendelijk. Mijn auto was zelfs van binnen gevacuumd. Top.
Dank jullie wel voor de professionele, vriendelijke en snell service.
Goeie service, met leenauto, top
Net gedaan
bij de jaarlijkse APK en beurt van de auto kreeg ik goede uitleg over onderdelen die vervangen moesten worden.
Auto voor eerste keer gebracht voor Apk en kleine beurt. Over verrichtingen die buiten apk vallen maar die ze wel adviseren om te doen nemen ze van te voren contact op zodat je kunt beslissen ze wel/ niet te laten uitvoeren . Alles binnen afgesproken tijd klaar. Vriendelijk personeel