Service is goed. Transparant over werkzaamheden en kosten.
Service is goed. Transparant over werkzaamheden en kosten.
Ik omschrijf mijn ervaring als zeer positief.
Tijdens het contact met de medewerkers van Cortenraad autos voelde ik een klantvriendelijke bejegening. Verder werd er gericht naar mijn situatie gehandeld. Er werd zonder problemen gezocht naar andere oplossingen bv bij het probleem dat ik nog niet ingeschreven sta in Nederland.
Altijd paraat en deugdelijk werk.
Vriendelijk personeel
Vriendelijk personeel en goede service en informatie.
commentaar staat hier boven.
Snel en goed.
Kosten nieuwe accu vond ik vrij duur. Zou mijn voorkeur hebben om de klant uit meerder modellen te kunnen laten kiezen.
Zeer vriendelijke medewerker, onderhoud incl reinigen auto
In goed overleg werd de goedkoopste oplossing besproken. Zeer prettig.
alles wat mogelijk is , word gedaan, zo snel als mogelijk
Goed advies en deskundige afhandeling Zeer vriendelijke medewerker aan de receptie werkplaats
Was gekomen voor APK keuring + winter beurt ,heb aangenaam kunnen wachten met kopje koffie. Na het afrekenen heb ik niet meteen gekeken wat er op stond ,enkele aantekeningen waar eventueel na gekeken moet worden ,moet ik hier nog een afspraak voor maken ?
Onderhoudsbeurt gehad. Flexibel in omgang met tijdsafspraken. Communicatie verliep goed.
Wij blijven terug komen
vakkundig, professioneel en persoonlijk.
Bij vervanging van brandstoffilter werd ook “bezoek” van marter opgemerkt.
vanaf de eerste dag dat ik er kwam om een nieuwe auto te kopen had ik een klik met dit bedrijf,klantvriendelijk en we voelden ons er meteen thuis,ook met dank aan Daniel en Marc.Ook de werkplaats ziet er netjes uit,Top.Echt aan te bevelen.
Altijd bereid om, en je deskundig te helpen.
Komen de gemaakte afspraak in zijn geheel na tot genoegen van de klant.
vriendelijke en correcte behandeling ,onder het genot van een kop koffie kunnen wachten totdat de auto klaar is , ongeveer 50 minuten