Goede service waarbij je altijd weet waar je aan toe bent. Niets gebeurd zonder jou toestemming.
Vriendelijk leuke sfeer en snelle service
Vriendelijk personeel je wordt gewaardeerd als klant
Vriendelijke mensen , je voelt je daar "Thuis" met je auto! vakmensen en ......... eerlijk
Fijne service ook als ik nogmaals terugkom voor iets te vragen of regelen
Goede planning, prima onderhoud of bandenwissel, extra service (voouit schoonmaken en stofzuigen). Goede en aardige vakmensen. Helpen je graag. Nette prijs.
Ben 2 keer in de garage geweest voor autopech. Vriendelijk personeel. Prima geholpen.
snel geholpen aan de leenauto en het was ook geen probleem om het op zaterdag terug te brengen. Snelle service en prima onderhoudsbeurt.
Geweldige service en vakmanschap Ga zo door
Jammer na 2 en een halve maand auto terug , 4 dagen werk . Stoffen dak 2 en een halve maand buiten dag en nacht
Mijn auto had een energie-lek...moeilijk te detecteren maar toch gevonden. behoed mij voor steeds te moeten worden opgestart. Nadeel is wel een hoge rekening want waar zit dit lek....zoeken naar een speld in een hooiberg.
Auto 2 en halve maand weggeweest, 3dagen eraan gewerkt.
Onze MG f : is 2 en halve maand in garage geweest, geen communicatie en heeft 4000 eur gekost zonder overleg.
Prima, heel vriendelijk door andere collega. Een paar dingen uit fractuur over welke onderdelen vraag ik wel morgen naar hem. Alleen mis ik Daniel nog maar even om even bij te praten over toekomst. ( 2e hands auto kopen ), om heel goede informatie te krijgen.
Kom hier al vele jaren jaren, veel auto’s gekocht en nog steeds de uitstekende service en kwaliteit dat dit bedrijf levert. Zeer tevreden
Goede service snel klaar.
Goede service snel klaar.