Voor de Apk keuring geweest, ben gebeld met de vraag of ze ook de motor een reinigings vloeistof mochten toevoegen wat weer voor mijn auto goed was. Prima geregeld. En een mooi gepoeste auto teruggekregen
We zochten al ruim een jaar voor een volgende auto. Deze was erg lastig te vinden.. En ook de keuze wat gaat het worden een hybride of een electrische auto. Na bij een aantal dealers te zijn geweest waren we op eens om het zou een elektrische auto worden. We rijden niet veel per jaar dus omdat we ook zonnepanelen hebben besloten we dit toch te doen. Bij Maar Zeker zagen we een auto die alles had wat we graag wilde hebben. Onder andere ook een automatische transmissie. Peter nam alle tijd om mijn schrik hier voor weg te nemen dat stelde ik zeer op prijs. En nog twijfelde ik bij het op halen mijn zoon reed de auto naar huis. Thuis gekomen ben ik toch een stukje gaan rijden en dat ging goed. Nu voelt het al prima dus men had gelijk daar wen je zo aan. Bij Maar Zeker heeft Peter ons zeer goed geholpen en alle afspraken werden netjes na gekomen. Het is een garage die best een aantal km van ons huis af ligt echter toch denk ik dat ik daar ook het onderhoud laat doen. Ik ga nog wel zien hoe dat gaat met er heen brengen en op halen van de auto. De bejegening van het personeel daar was zo goed dat ik daar gewoon wil blijven en genieten van hun service.. Dus ik beveel Maar Zeker zeker bij u aan,,,,,,,,,,
Heb recentelijk een Toyota Corrola gekocht bij Maarzeker, ben uitstekend geholpen met het klaarmaken van de auto en de service en klantvriendelijkheid was weer uitstekend zoals ik al 10 jaar van ze gewend ben.
Afspraak voor keuring gemaakt een dag later kon ik al terecht snel en vakkundig eea verwerkt prima
Bij mijn onderhoudsbeurt en apk kreeg ik een duidelijke info en kosten van de reparatie die zou moeten plaats vinden . Zodoende geen verrassing bij het ophalen van de auto !
Startknop en laadklepje acculaden ging niet meer open. Ondanks dat de Bovaggarantie verlopen was, toch helemaal vergoed. Heel vriendelijk personeel. Bij jaarlijkse onderhoudsbeurt krijg je een sms met aandachtspunten, zelf kun je dan beslissing nemen of het onderdeel wel of niet laten vervangen of repareren. De klant beslist, zo kom je niet voor onaangename verrassingen te staan en weet je precies wat alles gaat kosten.
Zeer tevreden als nieuwe klant. Danke jongens
Goede service en vriendelijk personeel. Je wordt goed en eerlijk geholpen. Goede uitleg met een video filmpje.
Zeer vriendelijk en behulpzaam.
1e auto die wij kochten bij dit bedrijf, 1e beurt bij maarZeker. Vanaf het 1e contact direct een goed gevoel. Juiste communicatie, duidelijkheid in afspraken en uitvoering van zaken. Kortom, tevreden over de algehele afhandeling.
was op zoek naar nissan qashqai, langs gegaan, zij hadden goede prijs-kwaliteit, de deal was snel gesloten, snelle duidelijke afhandeling, kortom: tevreden
Auto gebracht voor beurt, krijg je ondeetussen nog een update en als je hem ophaalt is die ook nog eens gezuigd en een leuk berichtje in de auto. Super hoor
Goede service met duidelijke afspraken. Goede terug koppeling en afhandeling. Vriendelijk personeel. Top service
Wat een fijn bedrijf, we zullen zeker in de toekomst indien nodig terug gaan naar Maarzeker. Daniël heeft ons goed geholpen aan onze nieuwe aankoop en prima prijs kwaliteit verhouding. Mensen aarzel niet en ga langs om het zelf te ondervinden.
Altijd vriendelijk, meedenken, eerlijke communicatie en vrouwvriendelijk benadering. Reparaties altijd correct uitgevoerd.
Auto is na een servicebeurt ook nog gepoetst. Bedankt.
geholpen met een pech geval.
Probleem snel opgelost, altijd even vriendelijk onthaal Lekker koffietje
Altijd prettige en professionele benadering. Perfect dat je een filmpje krijgt met de te verrichten reparaties.
Ik ben tevreden klant, goed geholpen en verder geen moeilijkheden, alles is verlopen volgens afspraak.
Laten we afwachten of het waar is wat ze zeggen
Prima service Duidelijke afspraken
Ongeacht het probleem, er wordt met je meegedacht ,men laat je niet in de kou staan. Het wordt opgelost op een klantvriendelijke manier tegen redelijke prijzen met een zeer goede technische know how.
Werd meteen geholpen na aankomst