Al lange tijd een zeer tevreden klant van 'maarZeker Bosch Car service'. Een week geleden, in al die jaren, alweer de 3de auto gekocht. Zoals ook bij de vorige auto's was men (Peter en Daniel) duidelijk en betrouwbaar in de afspraken/deal en verliep de koop op een prettige manier. Enkele voor iedereen verrassende 'startproblemen' werden direct, adequaat en deskundig opgelost. Ik heb alle vertrouwen in maarZeker en hopelijk blijft de goede service zoals ik die gewend ben geweest.
Kundig en vriendelijk personeel,duidelijke informatie over probleem en wat er moet gebeuren. Tevens duidelijke video informatie gekregen.
Goede garage vriendelijk personeel duidelijke communicatie over onderhoud goed uitgevoerd.
Ik heb ervoor gekozen om een trekhaak te laten plaatsen. Los van het feit dat de leverancier een andere trekhaak leverde ben ik dik tevreden over de service en klantvriendelijkheid van MaarZeker!
Super vriendelijk personeel zeer behulpzaam en vriendelijk
Heel goed opgefrist auto dat ik me zo goed voel, enorm bedankt voor hard werken voor mijn auto! Remi bedankt voor het stofzuigen, dat was ik vergeten! Volgende keer beter. Groetjes, Judith
Heel blij met de onderhoudsbeurt. Videoclip gestuurd met uitleg over werk, met duidelijk overzicht van kosten. Transparant en goede kwaliteit service!
Afgelopen week voor het eerst zaken gedaan met Daniel en Marco bij dit fijne bedrijf. Onze Kia Niro Hybride is keurig op het afgesproken tijdstip afgeleverd. Ook de 1e kennismaking en introductie over de auto was correct en duidelijk. Alle vertrouwen in dit mooie bedrijf.
Duidelijke uitleg
Snel goeie service alles bespreekbaar. Vriendelijk personeel. Kortom hier moet je zijn als je weer veilig de weg op wil.
Eventuele problemen worden altijd adequaat met vakkennis opgelost op een prettige manier. Hier is de klant koning.
Je kunt het niet beter wensen, omdat ik slecht ter been ben word de auto opgehaald en weer teruggebracht, uiterst correcte behandeling en auto netjes schoongemaakt van binnen.
Dit bedrijf, ik had voornamelijk contact met de eigenaar Daniël, steekt met kop en schouders uit boven andere autobedrijven waar ik in het recente verleden mee te maken heb gehad. Bij maarZeker begrijpen ze nog wat meedenken is en verlenen ze goede, ouderwetse service, iets wat tegenwoordig kennelijk allemaal niet meer vanzelfsprekend is. Erg plezierige ervaringen gehad én een goede auto gekocht én een goede deal gedaan.
Alle vertrouwen in dit bedrijf !
Geweldige garage vriendelijk personeel goed contact
Onze eerste indruk.was zeer goed Zal deze zeker aan raden aan kennissen en vrienden Klant vriendelijk En heeft mooie auto's staan Bedankt Maarzeker Gr fam Hoogstra
Altijd een super goede service! Beter kan niet! Vriendelijk snel en correct! Ga zo door!
Een garage die je kunt vertrouwen als het gaat om onderhoudt. Altijd vriendelijk en waar je je als klant nog klant voelt
Snel kunnen langskomen, euvel aan mijn airco van de auto was snel verholpen. Een min puntje op de rekening staat bv volledige onderhoud, dit mag iets uit bereider omschreven worden.
Vriendelijke medewerkers die goede uitleg geven en zorgvuldig hun werk doen. Prima dienstverlening tegen een redelijke prijs, top!
Goede klantgerichte service. Geen onduidelijke extra kodtrn. Meedenkend
Zeer goede service. Zeer tevreden over de aangekochte auto, nu 2 jaar geleden. Ga zo door!
Staan direct voor je klaar zowel met de auto als met de camper. Ze denken direct mee in oplossing van het probleem.