Het is fijn overleggen met Joost en geeft een goed beeld wat mogelijkheden zijn voor een reparatie.
Prima. Ga zo door.
ik heb het volste vertrouwen in dit bedrijf. Ze weten snel wat er mankeert aan de auto. Ze lossen het probleem snel en vakkundig op.
Ben al jaren klant, en het contact is altijd goed, belangrijk, vooraf een kosten overzicht, zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Al jaren fijne service
Maken altijd tijd voor de klant.
Apk vlot en goed gedaan
Eerste keer bij deze garage. Als leek gaat het bij autogarage altijd op gevoel en dat zit bij deze garage wel goed. Erg vriendelijk, transparant en gevoel dat ze met je meedenken.
Straight to the point with clear communication also with great service. Couldn't ask for anymore!
in alle opzichten goed, vriendelijk, vertrouwd.
Een topbedrijf met aardige, eerlijke mensen. Ik ben hier altijd goed geholpen!
Snel en zorgvuldig
Een fijn bedrijf waar ik al jaren mijn auto heen breng.
Klantvriendelijk en deskundig.
Ze communiceren heel helder over kosten en als een reparatie wat uitloopt. Dat vind ik heel prettig.
Ondanks hun drukke agenda kon de apk-keuring van mijn auto er toch nog bij zodat de auto op tijd gekeurd werd. Ik kon de condensator voor mijn airco die ze zouden bestellen zonder probleem de volgende dag afbestellen.
Betrouwbaar en creatief meedenkend om de kosten niet onnodig op te laten lopen.
Een goede service
Snel geholpen en altijd vriendelijk
Zoals altijd weer goede service, eerlijk advies en een eerlijke prijs.
Altijd als er iets met mijn auto is, kan ik op redelijk korte termijn bij hen terecht. Ik ben al meer dan 25 jr klant bij hen, tot volle tevredenheid.
Jarenlange ervaring met dit bedrijf en alleen maar goed ! Heel prettige en persoonlijke klantbenadering. Fijne, behulpzame mensen, die altijd voor je klaar staan en hun werk goed doen !
Ik heb een positieve indruk van de deskundigheid monteurs, prettig contact en goede service (ophalen en terugbrengen van auto). P.S. Ik vind Gertrude ook een mooie naam maar ik heet Godelieve, een Vlaamse naam!
Sorry Godelieve voor de vergissing. Dank voor je positieve reactie. Groet Anneke.