5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

snelle en goede service prijs/kwaliteit verhouding goed

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Dit is al jaren mijn vaste garage, ze hebben veel kennis van zaken en nemen, ook buiten de garantieperiode, hun verantwoordelijkheid. Vriendelijke monteurs en medewerkers.

2 sterren: slechter dan verwacht

Alleraardigste mensen bij Ceulen en Ko. het bedrijf heeft ook een schaal die me aanspreekt: het maakt vrij rechtstreeks contact mogelijk 9weinig tussenpersonen en overhead). Dat moet ook in de kosten tot uitdrukking komen en kan miscommunicaties voorkomen. Toch loopt in dit bedrijf , ondanks de korte lijnen, te veel verkeerd. Ik noem wat voorvallen: 1) Ik maak met Anneke een afspraak om een lamp van mijn camper te repareren. het was wel druk, maar het kon wel. Mijn probleem was dat ik de camper (vanwege de lengte: 7.20) niet bij mijn huis mag parkeren en sowieso niet langer als drie dagen. Hij moest weg naar de winterstalling. Jaap bekijkt de camper nog eens (Gouke had dat een dag eerder volgens afspraak al gedaan, een lichte keuring), maar voor het herstel van het lampje had hij geen tijd: \"dat moet jezelf maar doen, je bent handig genoeg\"en weg was Jaap. Twee opmerkingern hierover: a. als jullie een camper \"keuren\", mogen jullie wat mij betreft daar gewoon werkloon voor vragen. dat is het waard en als jullie dat niet doen geeft dat voor mij alleen maar vervelende verplichtingen. b. Als ik een afspraak maak voor een reparatie vind ik het niet prettig om op zo\'n manier weggestuurd te worden. 2. De autokachel in mijn expert geeft het plotseling op. Diagnose : de kachelweerstand is defect. Ik heb bij Albert geinformeerd naar de k0osten van een nieuwe weerstand en een compleet nieuwe motor. Die bedroegen respectievelijk circa 360 en 480 euro (inclusief). Dat zijn belachelijke prijzen voor kwalitatief laagwaardige producten. (Bij Ikea krijg je een vergelijkbare ventilator met schuifweerstand, plus een roestvrijstalen kap van grote afmetingen, twee rvs filters, twee verlichtingsarmaturen met een bijbehorende schakelaar voor 40 euro!) Ik heb toen met Albert afgesproken dat, mocht vervanging nodig zijn, we eerst bij slopers zouden kijken. Albert had nog een gebruikte weerstand liggen, die is toen gemonteerd. Kosten: 90 euro. Prima. Alleen bleek het probleem zich te herhalen (een aanjager die niet goed werkte en volstrekt willekeurig met diverse snelhedeen liep, van stilstaan tot hollen). dat was minder leuk. Ook bleek de stekker verschroeid te zijn. het leek me goed om die als eerste te vervangen. Prijsopgaaf: 90 euro incl btw voor een nieuwe kabelboom. je valt dan wel stijl achterovervan verbazing. Ik heb er zelf maar drie nieuwe stekkertjes opgezet. Kosten 1 euro. Na overle3g mewt Jaap maak ik een afspraak voor dinsdag 9 uur. Er was een onderdeel besteld, maar ide blijkt er niet te zijn. ik kon vertrekken. balen dus. Bij navraag blijkt het onderdeel een NIEUWE motot te zijn die ik niet wilde hebben. Ik laat de motor elders testen: hij blijkt prima te zijn. Inmiddels ben ik zelfm o0 zoek gegaan naar een kachelweerstand en vond een nieuwe kachelweerstand en motor voor (incl. montage) voor 279 euro (Fiat scudo). Dat is 220 euro goedkoper dan bij Ceulen ewn Ko. Graag geef ik je de ruimte om te reageren, vriendelijke groet, Maarten. Of ik dit bedrijf aanbeveel hangt af van de reacrtie. Maar omdat ik verplicht moet invullen vul ik vo0orlopig nee in.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al jaren vaste klant bij dit bedrijf. Ceulen&ko is deskundig, eerlijk, flexibel en betaalbaar. Altijd bereid om ook snel even een kleinigheidje te herstellen. Daar heb je bij oudere franse autos weleens last van, die gaan niet kapot maar vallen langzaam uit elkaar. Bovendien om de hoek.

Prettig, persoonlijk contact.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij zijn nu ruim 5 jaar zeer tevreden klant bij Ceulen & Ko. Zoals iemand anders al zei: betalen moet je overal, maar ik heb altijd het gevoel dat deze vakmensen eerlijk te werk gaan; je betaald niet te veel. De service vindt ik uitmuntend! Met kleine problemen kan ik vaak op zeer korte termijn terrecht. Ik hoop nog vele jaren klant te blijven!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben ontzettend te vreden over deze garage. Loop er inmiddels alwel 25 jaar.

• Reden bezoek Andere reden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goed contact, prima autoos, koffie mag iets sterker, groeten gerard wosten.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Erg klantvriendelijke en vakkundig.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prettig bedrijf. Kom hier al jaren.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Auto bedrijf Ceulen&Ko is al jaren mijn garage naar volle tevredenheid het is een garage met een lage drempel. b.v. bij een \" kleine \' storing zet hem maar even binnen dan kijken we even,meestal wordt het probleem dan tussendoor even opgelost .

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Klein bedrijf met grote service!!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Kachelblazer deed het niet, speciale zekering was kapot. Was een duur onderdeel, maar geen verdere kosten berekend om het te plaatsen.Of het zit bij de prijs in. In ieder geval geen werkuren vermeldt opd e factuur. Ik kwam onverwacht langs en ze hielpen meteen. Dat trekt klanten! TOP!

heel goed en prettig

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Ik heb de auto een paar jaar geleden bij Ceulen en co gekocht en sindsdien is dit mijn garage geworden.