Er is een expositie van mijn werk geweest en dat is heel goed bevallen Onze bedrijfsauto is er in onderhoud en dit is prima. De service is zeer goed en de prijs/kwaliteit verhouding is gunstig. Vriendelijke behandeling van zowel de klant als ook het personeel.
Vriendelijk, correct en ter zake. Duidelijke uitleg over wat er moet gebeuren en waarom en over de kosten. - Over deskundigheid geen oordeel want ik ben zelf niet deskundig over auto\'s dus kan dat niet beoordelen. idem mbt prijs-kwaliteit: Als klant moet je er maar op vertrouwen dat het gebeurt zoals nodig is en tegen een prijs zoals het hoort.
Prima service en goed contact.
Goede ervaringen met deze garage. Prijs/prestatie-verhouding is goed. Als je komt met een probleempje, is de kans groot dat dit vrijwel direct wordt opgelost.
prima, niks op aan te merken
Prettige, nuchtere aanpak
Een betrouwbare garage die goed werk levert die met je meedenkt. Een hele goede service. Meerdere keren meegemaakt dat voor kleine reparaties geen uurloon is gerekend. vriendelijke mensen.
Goed familiebedrijf, altijd vriendelijk en behulpzaam.
Winterbanden wissel, Distributie riem vervangen, spiegel reperatie en APK keuring. Alle keren ben ik vriendelijk en duidelijk geholpen. Voor vragen wordt tijd gemaakt. Stel ik zeer op prijs. De leen fiets is prima. Geeft aan dat ook aan dit soort vervoer aandacht is besteed. Je krijgt geen \"krotje\" op 2 wielen mee. :-) Bij het breken van een spiegel kon ik snel tussen door geholpen worden. Ben prima tevreden.
2x geweest en beide keren goed geholpen
Uitstekende en snelle service. Kon meteen langs komen voor het vervangen van de accu
Vriendelijke en betrokken mensen. Ik ben blijer met deze vakgarage dan ik was met de officiële Citroën-dealer.
Automatische versnellingsbak Audi Q7 laten spoelen en olie vervangen. wij wonen zelf in zweden midden in de bossen en op doorreis richting familie. Afspraak gemaakt voor de dag dat we langs Groningen reden. Goed geholpen en de bak klinkt weer als nieuw. brandstofverbruik weten we nog niet want we reden met een kar. top bedankt
Al jaren last van een moeilijk vindbare storing. Met een doordacht stappenplan wordt daar nu een eind aan gemaakt.
Zeer goede service en snel voor je klaar staan, aardige monteurs
Prima garage. Altijd snel klaar met reparaties en betrouwbaar!
Zeer plezierig te woord gestaan. Geen lange wachttijden voor een servicebeurt van de auto.
Vriendelijk en betrouwbaar bedrijf met redelijke prijs/kwaliteit verhouding. Ik ben zeer tevreden.