Super garage

Al jaren lang zorgt dit bedrijf voor zowel de technische staat van onze kampeerbus en privé auto. Natuurlijk ben ik al jaren tevreden over hun verleende diensten en zal het bedrijf dan ook zeker aan bevelen in mijn omgeving.

Betrouwbaar, kleinschalig, modern en gedegen.

Ik spreek uit jarenlange ervaring met dit bedrijf: De mensen van Ceulen en Ko zijn professioneel, vriendelijk, behulpzaam en geduldig. Hun nuchtere aanpak en vlotte afhandeling is alles wat je nodig hebt als je de auto (van elektrisch tot old-timer) voor APK’s en reparaties uit handen moet geven. Een leenauto staat klaar. Goed bereikbaar aan de ring van Groningen.

heel snelle service!

Kom onafgesproken met remprobleem, ruilauto mee en volgende dag al gerepareerd. Het was gelukkig niet ingewikkeld.

Altijd geweldige service

Bovenstaande zegt genoeg

Zeer vakkundig en grondig.

Al jaren klant en al meerdere auto's hier gekocht of in onderhoud gehad. Geen enkele klacht; ze zijn altijd bereid een stap extra te zetten voor je.

Prima.

Goede persoonlijke contacten.

Er wordt altijd helder gecommuniceerd en mee gedacht.

Snel, betrouwbaar

Al vele jaren klant hier. Ze staan altijd direct voor je klaar en leggen ook goed uit wat er moet gebeuren/gebeurd is!

Een open bedrijf in hun werken

Mijn laatste ervaring was positief. Mijn elektrische parkeer was de geleider gebroken. Deze moest €1200,00 gaan kosten. Dit hebben zij op alternatieve wijze voor een paar euro’s op gelost. Dit soort van handelingen heb ik bij concurrent niet mee gemaakt. Met andere woorden ik ben nu al een aantal jaren klant bij Ceulen en ko en dit gaat echt leuk

Al meer dan 30 jaar een tevreden klant.

Fijn dat ik naast grote en kleine beurten altijd bij jullie langs kan komen voor kleine reparaties tussendoor.

Al jaren ben ik een trouwe klant en ook dit keer weer een prima service, voor de APK en een kleine beurt. En volgens afspraak bellen jullie ook altijd als er extra kosten uit voortvloeien. .

Goed en snel geholpen.

Al jaren vertrouwd en volledig tevreden

Al jaren in Ceulen en Ko een vertrouwd en fijn adres voor snelle, eerlijke en geweldige service!

Midden inCorona-tijd vlot, klantvriendelijk en goed geholpen!!!

Altijd uitstekende service

Al enige tijd brengen wij onze auto naar Ceulen en ko. De monteurs hebben altijd snel in de gaten waar een probleem zit en kunnen het snel verhelpen. Daarnaast wordt je altijd vriendelijk tewoord gestaan en als je vragen hebt leggen ze alles uit. Tevens houden ze zich aan de afspraken en prijsopgaven.

Een familiale garage!

Mijn ervaring is zeer positief. De eerste keer dat mijn Citroen er voor een APK keuring naar toe geweest is, stond hij gewassen s'avonds weer voor me klaar! Zo iets blijft je bij. Je bent er vooral geen nummer. Af en toe loop ik de werkplaats in om met 1 van de jongens over Citroen's te kletsen. Zo blijf ik een beetje op de hoogte van technische ontwikkelingen. Inmiddels is m'n zoon er ook, een vaste bezoeker!

Prima service.

Tijdens het ophalen van de auto na verhelpen van de storing werd er duidelijk uitgelegd wat er aan de hand was geweest en hoe het was verholpen. Alleen was (voor hen en voor mij) niet geheel duidelijk wat de oorzaak van de storing is geweest.

prettig, helder en menselijk autobedrijf waar je deskundig geholpen wordt

kundige vakgarage, wordt je altijd prettig geholpen en betrouwbaar

vakmensen, leveren kwaliteit voor een redelijke prijs

- Wordt altijd vriendelijk behandeld - Ze doen op een eerlijke manier zaken met je - Hebben gevoel voor de klant - Heb altijd vertrouwen in de reparaties en het onderhoud

betrouwbaar en deskundig

Ik ben al jarenlang klant bij Ceulen en Ko. Zowel voor aankoop, als onderhoud is het een betrouwbare en deskundige garage. Door de kleinschaligheid voel ik me als klant gekend. De communicatie is prettig. Voor kleine ingrepen kun je altijd snel terecht.

Meerwerk toestemming gevraagd en redelijke prijs

Goede communicatie

Foutloos gerepareerd

Een bijzonder prettige en betrouwbare garage

Al ruim 20 jaar onze auto in onderhoud bij Ceulen en Ko! Zeer betrouwbaar en een uitstekende balans tussen veiligheid en onderhoudskosten. Alles in goed overleg en als er iets is, kunnen we te alle tijden voor advies even langsrijden. Erg aardige vakmensen!

Geweldig garage

Alles keurig gerepareerd en met overleg andere reparaties gedaan.

Altijd tevreden over Ceulen en Ko