Goed. Snel. Beter kan niet.

Superb service.

Altijd duidelijk afspraak werk wordt verricht als besproken vooraf dus geen addertjes in het gras..top team.!!

fijn bedrijf

echt een verademing in vergelijking tot de merkdealers. Heb mijn vorige XM bij hen in onderhoud gehad en daar is het nodige aan verspijkerd. leukste ervaring: de xm was op tramsport gekomen vanuit België: gescheurde koelwaterslang. Die is echt direct vervangen na aflevering via de anwb, werd gebeld en kon weer sturen. Bij andere reparaties altijd overlegd over de kosten ervan. Inmiddels is de xm niet meer... gescheurde kop en blok...Nu 3 jaar later, weer een xm aangeschaft en word weer klant...hopelijk dit keer wat langer.... Ik houd van persoonlijke aandacht en contact en dat krijg je daar en als notoire citroën rijder doet dit bedrijf me denken aan de v.m. garage BM toen die nog in de Dirk Huizinga straat gevestigd was, das lang geleden...

Vakkundig, enthousiast en betrouwbaar.

Kom er al jaren. Hoop dat nog lang te doen. Ook mijn oude Eend wordt er vertroeteld. :-)

Zoals altijd keurig op afspraak geholpen.

Deze keer voor montage nieuwe banden. Op afspraak, klaar met koffie terwijl je wacht. Niets op aan te merken.

Altijd goed

Al jaren kom ik bij Ceulen en Co. Altijd eerlijk en open. Pracht bedrijf. Groet Jonas

Net als altijd!

Kundig en vriendelijk, en niet onbelangrijk erg betrouwbaar

Vakmanschap

Vakmanschap is meesterschap, dit geldt zeker voor dit bedrijf. Mocht zich onverhoopt iets voordoen waarin beide partijen niets aan kunnen doen,, zoals mij overkwam, dan stellen zij zonder moeilijk te doen de klant in het gelijk. Daarom alle lof voor dit familiebedrijf en haar medewerkers

Net autobedrijf met vriendelijk personeel

Goed geholpen en tevreden over de beurt. Echter jammer dat als ik vraag of de apk tegelijk met de beurt kan er wordt gezegd dat dit niet nodig is en ik later een brief krijg met gratis apk bij de beurt. Nu moest ik 70 euro apart afrekenen.

Prima service weer!

Ceulen&ko doet wat nodig is en dat doen ze goed

Kundig, vriendelijk, snel, meedenkend, aanrader

Altijd snel geholpen, goede service, meedenken in oplossing, aanrader

Ceulen en Ko*: betrouwbaar en deskundig autobedrijf!

Al 9 jaar heb ik nu mijn Citroën C5 naar volle tevredenheid in onderhoud bij Ceulen en Ko*: hoewel betrouwbaar en deskundig wordt er ook op de kosten gelet. Heb altijd het gevoel in een veilige en betrouwbare auto te rijden (nooit tijdens een zomervakantie pech gehad bijvoorbeeld!). Recentelijk toch maar es gekozen voor een van hun occasions: een jongere C5. Heb er alle vertrouwen in dat deze mij ook veel rijplezier gaat bezorgen!

Garage waar de klant goed wordt geholpen

Met mijn auto voor een vakantiecheck langs geweest op 23 juli. Kreeg een prima leenfiets mee.

snel, goede service en vriendelijke mensen.

Vlotte service.

Vlotte service en niet duur.

Erg fijn ontvangst. Duidelijk en eerlijk. Leuk om een flesjewijn te krijgen na aankoop van de auto. Ik ben blij met mijn auto VOLVO zwart. Groetjes van Elizabeth

Vriendelijk en goed geholpen !!

Een niet te groot familiebedrijf is veel mooier dan die grote bedrijven !!

Prima garage met super service voor een goede prijs

Geen gedoe. Goede kwaliteit

een geweldig autobedsrijf met persoonlijke betrokkenheid naar de klant

al meer dan 25 jaar geweldige service

Goed geholpen als altijd

Goed overleg over welke banden we willen

Top service !

Ze staan daar voor je klaar, ook als het qua drukte best lastig voor ze is.

Prima zoals altijd, degelijk en betrouwbare garage

Ik ben al een jaar of 8 trouwe klant bij deze garage. Vakkundige mensen, heldere communicatie en alles wordt netjes uitgelegd. Je komt nooit voor verassingen te staan. Ik woon niet meer in de buurt, maar vertrouwen is belangrijk en daar wil ik best 20 km voor afleggen.

zeer tevreden

Zeer deskundig personeel en vriendelijk,ervaring deze week,voor apk en grote beurt voor mijn C4 picasso.telefoontje van Joost,grote beurt was nog niet nodig. zeer attent!

Gewoon een uitstekende garage.

Een uitstekende service werd mij verleend. De APK keuring en distributieriem werden vervangen en heel vriendelijk personeel. De uiteindelijke rekening viel mij mee.

Accuraat, deskundig, klantvriendelijk

Ik was eigenlijk te laat voor vakantiebeurt van mijn auto maar kon er toch nog terecht.