Vakkundig geholpen, tevreden met resultaat.

Ervaring is goed, zou mogelijk nog iets sneller kunnen. Verder zeer blij met deze garage.

Goede service en vriendelijk personeel

Kom er al jaren

Prima garage met uitstekende medewerkers

Je weet wat je aan elkaar hebt. Zij kennen mij en ik ken hun. Sinds een paar dagen hebben we onze auto omgeruild voor een auto uit hun stal. De eerste indruk van de eerste rit was prima.

altijd aardig en goed

altijd vriendelijk en deskundig geholpen

Prima garage

Prima garage

Snelle service en heel klantgericht

Ik kon op korte termijn terecht voor de bandenwissel, die werd uitgevoerd terwijl ik wachtte. Ter plekke ontdekt dat de auto ook toe was aan onderhoud, wat wederom op erg korte termijn kon plaatsvinden (inclusief leenauto). Topservice!

Top bedrijf!

We komen al jaren bij jullie en nog nooit teleurgesteld naar huis.

Goed, deskundig

Goede uitleg en medewerkers denken mee. Maken goede afwegingen obv verhaal van de klant en gaan nog niet preventief vervangen als t nog niet echt nodig is. Ik zou hier weer komen voor een volgende apk.

Deskundig en vriendelijk geholpen

Zeer tevreden iver het onderhoud van Kangootje. Rijd weer als een zonnetje.

Kwam zonder afspraak langs omdat er lampje brande op het dashboard. Werd prima geholpen en probleem werd meteen opgelost

Goede service! Werken zoals afgesproken.

Geen verassingen bellen netjes als er wat meer onderhoud nodig is. Alles gaat in goed overleg.

Heldere communicatie

Geen verrassingen. Alle medewerkers zijn communicatief sterk. Nu al 34 jaar klant.

ik ben zeer tevreden.

Ik ben al jaren (35 jaar?) zeer tevredenen over de service van Ceulen&Ko

Idem

Deskundig, betrokken, vriendelijk en altijd bereid om mee te denken of net dat stapje extra voor je te doen

Uitstekende service

Staan altijd klaar, vriendelijk, kundig en betrouwbaar.

Kundig, prettig

Mensen met hart voor en kennis van (o.a.) Citroen. Ook de oudere (cx, lna). Transparant, open, meedenkend en duidelijk. Aanrader.

Prima geholpen!

Prettige service!

Dik tevreden!!!

Zonder meer dik te tevreden!!!!!

heel attent en zorgvuldig

Heel goed, uitleg gebruik leenauto had beter gekund

Goede service is voor Ceulen en Ko vanzelfsprekend!

We zijn zeer tevreden vaste klant. Ze zijn zeer vriendelijk en behulpzaam. En bij de tijd, want je kunt online een afspraak aanvragen. Naast APK en reparaties hebben we nu ook een tweedehands auto gekocht bij Ceulen en Ko, wederom een zeer goede ervaring.

X

X

Zeer plezierig!

Vanaf het begin een plezierige garage om te bezoeken en reparatie's te laten uitvoeren. Geen knoeiwerk! Vriendelijke medewerkers om een praatje mee te maken. Door mijn kennis en voorliefde voor Citroen is het altijd leuk om ervaringen te delen op auto gebied.

Wederom zeer tevreden!

Vakkundig en oog voor detail én klant.

Snel en volledig geholpen

APK laten doen. Banden bleken verdroogd te zijn. Goed voorgelicht en een paar uur later reed ik weer.