Zoals altijd weer prima geholpen!

Al jarenlang is onze auto bij Ceulen en Ko in onderhoud, tot volle tevredenheid. Ze zijn zeer deskundig en je weet altijd precies wat er gedaan is. Klasse!

Gedegen, betrouwbare en goede service.

Al jaren vaste klant. Altijd eerst overleg, en keurig volgens de gemaakte afspraken wordt onderhoud en reparatiewerk uitgevoerd.

Met mijn Renault ga ik beslist naar de Franse autospecialist

Gewoon een betrouwbaar adres!z

Prima familie bedrijf

Apk+ groote beurt Citroën c5 2007. Prima prijs .( € 400 ) Vriendelijke familie bedrijf . Goede service

Prima garage

Klantvriendelijke garage. Er worden geen onnodige reparaties verricht. Je weet altijd waar je aan toe bent. Ik ben al jaren een tevreden klant.

Kan niet beter

Staat direct voor je klaar Altijd vriendelijk En deskundig

De service en advies is goed

Je krijgt bij deze bedrijf goede advies en service, waardoor je weet waar aan toe bent als je een probleem met je auto hebt

Perfecte service

Vertrouwd adres

Duidelijk en vriendelijk

Apk laten uitvoeren, prima geïnformeerd en uitleg over de rekening en gedane reparaties

Vriendelijk en vakkundig

Onaangekondigd langs gereden met een probleem. Kon de auto direct bij de garage laten en verder met een leenauto. Supersnelle actie en fijne service

Netjes snel correct

Sleutel zondag door de bus maandag middag klaar

Auto moest voor apk, waren al te laat, kon gelukkig direct terecht én een leenauto meegekregen. Fijn!

Betrouwbaar, afspraak is afspraak

Vakmensen

Prima,

Het is altijd in orde

Betrouwbaar en goed autobedrijf

Zeer betrouwbaar autobedrijf. Hier betaal je niet teveel. Goede service. Ze staan altijd voor je klaar als er iets met je auto is. Kocht hier 25 jaar geleden mijn eerste auto. Altijd goed geholpen.

Mijn ervaring bij Ceulen en Co is prima, ik ben zeer tevreden

Helemaal tevreden

uitstekende service

Mijn auto is zoals altijd weer prima hersteld door Ceulen en Ko

Heel positief

Positieve ervaring, zeer meedenkend en onderzoekend!

Toppers

bereid om mee te denken in oplossingen. Zorgvuldig en reeel Jou het gevoel geven " de belangrijkste klant te zijn"

Ik ben zeer tevreden over de service en het prettige contact met de medewerkers van deze garage.

Voor mij is het essentieel dat ik vertrouwen kan op mijn auto. De altijd prettige, vriendelijke en behulpzame houding van de medewerkers als ik met vragen of auto-mankementen kom, is fijn. Zodra er iets nodig is, wordt er altijd tijd gemaakt om het zorgvuldig en snel op te lossen.

uitstekend

prijs kwaliteit en service zijn uitstekend. goede tips en een goed vooruitzicht op toekomstig onderhoud.

Betrouwbaar

Duur maar wel zeer goed en betrouwbaar.

Betrouwbaar, deskundig, oplossingsgericht

Betrouwbaar, deskundig, oplossingsgericht. Eigenlijk zegt dit alles. Van harte aanbevolen!

persoonlijk en deskundig en goede service

Ik ben al jaren trouwe klant en ben heel tevreden, vanwege de persoonlijke benadering, de ervaring en deskundigheid van de monteurs en de service, ook voor kleine dingetjes tussendoor

Prettig

Altijd prettige omgang, ondanks corona een goede oplossing gevonden. Auto was snel klaar. Wel flinke rekening nadat ik kreeg te horen dat er weinig met auto aan de hand was.