zorgvuldig in het uitvoeren van gemaakte afspraken snelle manier van werken!
Persoonlijke benadering en professionele service
Al veel jaren prima ervaring met vlotte plezierige en deskundige afhandeling
Prima bedrijf
Betrouwbaar: doen alleen wat nodig is, niet onnodig op kosten jagen. Flexibel: staan altijd klaar als er onverwacht iets tussen de jaarlijkse APK+Beurt door moet. Vriendelijk: tijd voor een praatje, vaak inclusief gratis advies voor onderhoud.
Je wordt vlot geholpen. En goed overleg over bepaalde zaken.
vorige keer binnen een kwartier probleem opgelost en deze keer kon ik dezelfde middag auto weer ophalen! Fijne mensen, goede service!
Bij Ceulen en Ko kom ik al jaren. wij hebben hier meerdere auto's in het onderhoud. Ze zijn hier deskundig, zeer vriendelijk en denken met je mee. Ze beoordelen juist, geen extra kosten of reparaties die niet noodzakelijk zijn. Ook met andere automerken kunnen ze overweg, had eerder een Vw, ook bij hun in het onderhoud gehad. Leenauto mee is ook geen probleem. Een fijn betrouwbaar autobedrijf waar je trots op mag zijn.
Nooit het gevoel dat me iets wordt ‘aangesmeerd’. Denken mee en leveren goed werk af.
Fijne garage en goede service
Al jaren vaste klant. Voor kleine reparaties kan ik zo even langskomen. Voor eventuele reparaties word ik op de hoogte gebracht en krijg een prijsindicatie. Erg fijn personeel. Top
Goede service, snel, betrouwbaar en vriendelijk. Erg tevreden over de APK en jaarlijkse beurt van onze C1.
Goede service geduld en luisteren goed naar je was onze eerste keer maar dit blijft onze garage ook vor de keuring hadook niet het gevoel dat ze meer kosten zouden willen makenbelde ons netjes op of ie nog een dagkon blijven zodat ze hem smorgens met de kou ok nog konden testen . Heel blij mee
Betrouwbaar en kundig.
Al jaren ben ik klant bij ceulen & ko waar goede sevice voorop staat.
Ik heb al jaren mijn auto(s) in onderhoudt bij Van Ceulen en Ko. Het bedrijft denkt mee en is altijd bereid een extra stap te maken om tot een goede oplossing en service te komen.
Onze auto kon gelijk de volgende werkdag gerepareerd worden.
Goed advies gekregen
De zoveelste APK, met enkele reparaties net achter de rug. Weer 'n veilig jaar voor de boeg. Altijd bereikbaar voor 'n vraag, 'n snelle servicebeurt of 'n techische chat. Momenteel inspirerend in gesprek met ze over electrisch gaan rijden. Vertrouwen, dat is 't wat ons bindt met Ceulen & Co.
Vriendelijke en service gerichte mensen. Een familiebedrijf waar de benadering persoonlijker is dan bij een grote dealer.
Ik kom superlatieven tekort.
Zoals altijd prima service voor een eerlijke prijs. Geen verrassingen, gewoon goed.