Al jarenlang klant, omdat het een mooi-nonsense garage is die met je meedenkt in oplossingen en kosten.
Prima ervaring. Altijd vooraf overleg over de eventueel uit te voeren reparaties. Zodat je niet voor verrassingen komt te staan.
Al jaren tevreden! Alleen vind ik de olieprijs aan de hoge kant.
Kwam voor een dure ingreep. Roetfilter reinigen. Ze raden me dat af. Klasse.
Goede service, ik kon direct mijn bedrijfsauto langs brengen, er stond al een ander bedrijfsauto(tje) voor me klaar voor een eenmalig bedrag(je) van €10.00 excl. BTW. Er is mij helder uitgelegd wat er aan de hand was met de auto en wat ze hebben gedaan om de auto weer aan de praat te krijgen. Één minpuntje: ze waren vergeten een band te vervangen en daarvoor moet ik dus nog even terug komen maar ook dat is redelijk snel geregeld.
Vakkundig, snel, vriendelijk, geen poes-pas, communicatief
Komen hun afspraak altijd na.
Weten echt waar ze het over hebben, prima service.
Alles prima in orde
Fijn bedrijf , kundig en fijn in het contact. Verstand van zaken en nemen de tijd voor je.
Prima bedrijf.
Aardig, deskundig en betrouwbaar. Ik kom hier al 20 jaar. Ben enorm tevreden over dit bedrijf.
Al jaren vaste klant en zeer tevreden
Prettige & klantvriendelijke medewerkers die oplossingsgericht met je meedenken!!
helemaal goed
Als klant kun je er op rekenen dat je je auto bij vakmensen achterlaat. Over evt. reparaties en kosten wordt goed gecommuniceerd.. Kleinschaligheid, service en bereikbaarheid sterke punten.
Ik kom al jaren bij Ceulen en Ko. Deskundig personeel, altijd in overleg met mij als klant en kijkend naar de mogelijkheden.
Afspraak blijkt gewoon afspraak. Wat afgesproken is wordt uitgevoerd, bij onverwachte ingrepen wordt eerst overleg gepleegd. Betrokken en aardige mensen!
Al 15 jaar klant, zeer goede ervaring met dit sympathieke familiebedrijf
Echt klantvriendelijk, geen woorden maar daden. Wat wordt beloofd gebeurd. Al een flink aantal jaren klant en nog altijd zeer tevreden. Als er een prijs wordt genoemd en je haalt de auto weer op zijn er alleen maar positieve verrassingen omdat je nooit meer moet betalen dan gezegd. Kortom: een topbedrijf waar ik met veel plezier klant ben. Net voor de derde keer daar een occasion gekocht en er erg blij mee!
Staat altijd voor mij klaar. Alles in overleg.
Heeft geen toelichting nodig
Altijd zeer vriendelijk. Snelle service. Je voelt je als klant welkom en wordt ook zo behandeld!