Je word er prettig geholpen en zien je niet als een nummer
Aardige en competente lui. Staam altijd voor je klaar.
Ceulen en Ko* gaat voor kwaliteit samen met betaalbare oplossingen. Denkt mee, is klantvriendelijk, werkt transparant, ook zichtbaar in de factuur. Hele prettige betrouwbare garage!!
Ook voor kleine dingen kan je altijd even langs rijden, jongens blijven altijd vriendelijk
Adequaat
Ik kom al jaren bij Ceulen en Co. Zelf heb ik weinig verstand van auto's dus vertrouwen is dan belangrijk. En dat vertrouwen hebben ze verdiend! Door duidelijke uitleg, altijd van tevoren bellen bij onverwachte reparaties en het laten zien van oude onderdelen ben ik al jaren een tevreden klant!
Ik had pech bij Kardingen en zij waren erg snel aanwezig om mij te helpen! Verder zijn er erg vriendelijke medewerkers
Erg goede service. Een auto gekocht inclusief APK keuring en benodigde reparaties voor een redelijke prijs. Ook vriendelijke medewerkers. Erg blij met mijn nieuwe auto :)
klacht is goed verholpen
Na mindere ervaringen met meerdere garages op advies van een ANWB monteur destijds bij deze garage terecht gekomen en nooit spijt gehad. Kunnen altijd goede afspraken maken en voor kleinere dingen kun je ook snel even aanwippen en kijkt men of men tijd kan vrijmaken. Ook qua prijs is deze garage goed aan te raden, mede omdat men indien gewenst ook met 2de hands onderdelen werkt die men op verzoek besteld, en indien je zelf al iets besteld hebt bij een ander bedrijf dan monteerd men dat ook op jouw verzoek zonder gezeur of afkeurende gezichten. Wel heeft men het tegenwoordig veel drukker, en soms dien je wat langer te wachten op een reparatie. Ook heeft men op verzoek soms alternatief vervoer voor je beschikbaar, en dat zonder extra kosten (anders dan brandstof). Tja, deze garage is echt een aanrader voor stad Groningen (en omgeving).
Direct persoonlijk contact, goede service, voor zover ik beoordelen leveren de monteurs goed werk.
Als vanouds een prima service, ook mijn zoon getipt voor jullie als garage.
Fijne mensen en goed werk ! Prima service voor
Al vele jaren breng ik met plezier onze auto voor onderhoud naar Ceulen & Ko. Joost heeft de zaak van zijn vader op een prima manier voortgezet!
Altijd goed en betrouwbaar
Goed ontvangen en met blije gezicht teruggegaan
Vriendelijke service, leenauto tegen een klein bedrag, snelle APK keuring, telefoontje toen de auto klaar was - niets op aan te merken!
We kregen een paar jaar geleden Ceulen & Ko geadviseerd van collega's voor onze nieuwe auto en sinds dien zijn we daar kind aan huis, althans zo kind aan huis als je bij een garage wilt zijn. Bij voorkeur op de weg. We hebben tot nu toe gelukkig alleen APK-keuringen gehad en wat klein onderhoud. Bij bijkomende kosten overleggen ze altijd en adviseren wat wij nodig hebben. Ik vind ze altijd heel vriendelijk en eerlijk in overleg en laagdrempelig als ik vragen heb over de auto.
Al jarenlang brengen we onze 4-wielers naar Ceulen & Co,: betrouwbaar, vriendelijk en goede service!
Altijd volgens afspraak
Vriendelijk.
'S morgensgebracht. 'S middags klaar. Leenfiets beschikbaar. Denken altijd met je mee. Aardige mensen.
Goed gerepareerd, en kon ook in combinatie met a.s. APK- positief, goed dienstverlening
Al jaren klant. Fijn bedrijf met betrokken medewerkers.
Deskundig, vriendelijk en niet duur.