Mijn ervaring was boven verwachting. Erg bedankt voor jullie service.
Vriendelijk en deskundig personeel, afspraak is afspraak.
Ik kan altijd terecht. Afspraken kunnen snel gemaakt worden kleinere problemen worden snel opgelost en ervaar de medewerkers als zeer betrouwbaar.
Hebveb goede service, en adviezen.
Snelle service, klantvriendelijk. Wordt er goed geholpen.
Al jaren ben ik klant bij Jaap en nu Joost Koster. Inmiddels heb ik mij derde auto hier gekocht. Garantie en onderhoud zijn gewoon goed.
Zeer kundige en vriendelijke mensen
Goede service.
Goede service en vakmanschap
Doen precies wat ze beloven. Prima service. Mag van mij nog een sterretje extra hebben.
Vanaf 1997 zijn we al klant, en willen niet anders meer!
Ik (89) woon niet dichtbij Autobedrijf Ceulen & Ko. Maar 'zoon' Joost wisselt voor APK en onderhoudsbeurt van mijn auto 's morgens op weg naar zijn bedrijf zijn auto voor de mijne om. Wat een service! Voor bijzonderheden die bij het werk opduiken wordt telefonisch verder overlegd. Alles heel kordaat en plezierig. Beter kan niet.
Al sinds de tijd van Brinkhus en Ceulen bij deze garage. Uitermate tevreden over hoe het werkte en werkt via Jan, Jaap en nu Joost (en de anderen, natuurlijk). Alle auto's tot nu bij ze gekocht en bij ze in onderhoud gehad. Er wordt sterk meegedacht op alle fronten, bij kleine en ook bij grote problemen. Altijd goede service en een fijn persoonlijk contact.
Soepele afspraak, snelle wissel
Vooral ik als oudere gebruiker van een wat modernere auto komt tal van nieuwigheden tegen. Het geduld waarmee ik geholpen wordt doet me erg goed.
En een datum voor afspraak kan vaak op korte termijn. Ik heb een elektrische auto.
Meedenken met de klant en correcte en vriendelijke omgang zijn pluspunten
Goed en vriendelijk geholpen. Auto loopt als een zonnetje.
Service gerichte garage met klantvriendelijke opstelling
Ons 22 jaar oude campertje had onverwacht een defect in het remsysteem waarmee ik op een zondagochtend nog net de garage wist te bereiken. Direct online een werkplaatsafspraak ingepland, waaarbij bleek dat het eerste slot pas een maand later was. Joost stuurde maandag echter een appje dat hij zou proberen er tussendoor naar te kijken. De dag erop kon ik 'm alweer gerepareerd en wel ophalen. Klasse!
Apk plus grote beurt dit keer. Tevreden over communicatie. Altijd tevreden over de mannen daar.
Altijd vriendelijk en echte vakmensen.
Zeer prettig
Al enige tientallen jaren ben ik klant bij dit bedrijf. Betrouwbaar, service gericht, snel en ze denken er mee met de klant.