Prima kwaliteit. Niet verder vertellen, krijgen ze het nog drukker
Positieve ervaringen.
Zoals altijd is met zorg aandacht besteed aan de kleine beurt. Een garage waar je op kunt vertrouwen!
Nvt
Ik word goed geholpen en de reparaties zijn altijd naar wens
Al jaren heel tevreden, prettig contact, goede service.
vakkundig en correct
Winterbanden supersnel gewisseld Flexibel en goed geholpen Zoals altijd
De auto voor keuring gebracht en alles is zeer goed uitgelegd. Een duidelijke prijsopgave voor aanvang werkzaamheden. goede navolging en reparaties naar tevredenheid afgerond.
Alles bij deze garage ademt integriteit uit. Zéér blij mee.
Snelle reactie. Accurate service.
Ben bijna twintig jaar klant. Altijd goede ervaringen. Fijne sfeer. Kleine probleempjes met de auto worden vaak ter plekke opgelost. (komt niet vaak voor vanwege het goede onderhoud)
Zie boven.
Vriendelijk en kundig!
Prima garage
Vertrouwd, vriendelijk & vlug!!!
Vlotte diagnose van het probleem, en wederom snel gerepareerd. Bedankt Ceulen&Co.
Correct in de afspraken, iedere keer (bijna) verbaasd over de vakkenis en de vele bijzonderheden van alle auto's.. Helaas houden de prijzen gelijke tred met die van "grote" dealers maar ik betaal liever hier dan bij die grote jongens.
Ik heb een autootje waar ik weinig mee rijd. Daardoor verdient de garage niet veel aan mij. Maar als er iets is word ik direct geholpen en is het iets dat snel verholpen kan worden, dan zie ik zelfs geen arbeidsloon op de rekening. Een geweldige service!
Betrouwbaar en goed advies, afspraak is afspraak.
Altijd klaarstaan voor plotselinge overkomens
Deskundig en betrouwbaar.
Ik kom hier al heel wat jaren en altijd was ìk heel tevreden.
Al jaren laat is mijn auto bij Ceulen en Ko voor reparatie en APK tot grote tevredenheid. Ik raad hen ook aan bij mijn vrienden!
Kom er al 5 jaar, altijd top service, duidelijkheid en snel geholpen