Betrouwbaar en goed advies, afspraak is afspraak.
Altijd klaarstaan voor plotselinge overkomens
Deskundig en betrouwbaar.
Ik kom hier al heel wat jaren en altijd was ìk heel tevreden.
Al jaren laat is mijn auto bij Ceulen en Ko voor reparatie en APK tot grote tevredenheid. Ik raad hen ook aan bij mijn vrienden!
Kom er al 5 jaar, altijd top service, duidelijkheid en snel geholpen
Behulpzaam
Altijd prettig contact en duidelijkheid. Je komt niet voor onaangename verrassingen te staan en je weet dat het werk goed gebeurd.
Al jaren klant, ook sinds mijn verhuizing naar plaats in de regio ben ik klant gebleven. Altijd prettig contact.
Er wordt op een prettige manier en duidelijk gecommuniceerd. Zaken gebeuren in overleg en bij het ophalen van de auto werd er helder besproken wat er gerepareerd is.
Ik waardeer vooral het persoonlijke contact en goede service. Een aantal keer reparatie nodig gehad vlak voor een vakantie, er werd altijd mogelijkheid gecreerd om het op tijd te fiksen.
Staan altijd voor je klaar met de beste oplossing. Een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding.
Goed en vriendelijk ontvangen en geholpen bij het kopen van een tweedehandse auto! Direct een goed gevoel als je binnenkomt. Wij zijn erg blij met onze nieuwe auto!
We zijn voor het eerst bij dit garagebedrijf en hebben besloten te blijven; alles dik in orde. Heel attent vonden wij dat er even gebeld werd voor overleg toen en bij de APK meer gebreken aan het licht kwamen.
Mijn broer heeft decennia geleden Jaap Koster aanbevolen en ik heb er geen dag spijt van gehad dat ik zijn advies heb opgevolgd. De familie Koster is altijd welwillend en hulpvaardig. Ik vertrouw zonder meer op hun expertise en coulance. Inmiddels rijd ik in de vierde occasion uit hun collectie.
Hoewel niet elke reparatie bij Ceulen en Ko perfect is verlopen, zijn de heren altijd buitengewoon behulpzaam en vriendelijk. Ze maken snel tijd vrij voor een probleemdiagnose en geven duidelijke en nette terugkoppeling. Hun eerlijke advies, zelfs als dat niet altijd financieel voordelig voor hen is, maakt dat we graag terugkomen.
Apk gedaan en advies was accu vervangen dat hebben ze gedan gewon aanrader
Goede ervaringen met een topbedrijf.
Zeer betrouwbaar
Mijn auto moest met de APK. Ik werd goed geïnformeerd wat er mis was en hoeveel de kosten zouden zijn. Ook hebben ze me gewaarschuwd wat er in de toekomst nog zal komen en wat verder nodig was. Zo kan je goed voorbereiden op toekomstige reparaties of services.
Snel geholpen, met een vriendelijke houding!
Een tijdje bij een andere garage geweest ivm de afstand maar weer terug. Deze lui denken in praktische oplossingen en zijn altijd vriendelijk en behulpzaam.
Ik heb heel goede ervaringen met Ceulen en Co
Persoonlijke benadering en redelijk tarief
toegankelijk en oprecht