Heel kundig, vriendelijk en vertrouwd
Denken goed mee en zijn oplossingsgericht!
Top bedrijf
Geen opmerkingen. Zie bovenstaande zin.
Konden er snel terecht met een defecte airco en hij was ook even snel gerepareerd. Altijd vriendelijk te woord gestaan en nadien een overzichtelijke nota op de mail.
Kan niet beter
Correct, vriendelijk en duidelijk
Niet alleen een garage die elke auto die ik had immer goed gerepareerd heeft, maar mij ook al naar volle tevredenheid meerdere gebruikte auto's verkocht heeft. Geen minpunt te beschijven.
Altijd bereid om even te kijken als er een probleem is met de auto en als het gelijk verholpen kan worden, wordt dat ook gedaan.
Zie boven
Niets behalve wat je van een garage verwacht plus een schepje vriendelijkheid boven op. En ook belangrijk eerlijkheid.
Kom hier al jaren. Service is uitstekend. Duidelijkheid over eventuele extra kosten. Vriendelijk personeel . Echt een familie bedrijf.
Staan altijd voor je klaar.
Verwachtte een dure reparatie maar dat viel gelukkig mee. Heb hele slechte ervaringen uit het verleden . Bij deze garage kijkt men wat echt nodig is als de oplossing goedkoper jan en ook goed kiest men daarvoor.
Fijn personeel, goede service, en dichtbij!
Eerste keer geweest prima indruk kom er zeker weer.
Nogmaals goed en betrouwbaar.
Kabel van de ruitenwisvloeistof was kapot. We konden direct langs komen en werd direct gerepareerd.
Goede service vakkundig personeel geven goed advies.
Altijd zoals afgesproken Leuke mensen Sympathiek bedrijf
Snel en goed geholpen door Ceulen en Ko. Erg tevreden.
Apk laten doen ik ben tevreden gewoon aanrader
Apk met kleine beurt gehad, geen verassingen zoals ik elders wel meegemaakt heb en zeer prettig contact. Een bedrijf met mensen die vertrouwen wekken. Daar ben ik blij mee!
Klein probleem of iets groter, altijd snel en deskundig geholpen.
Bij Ceulen & Ko ben ik al jaren lang een tevreden klant. Heb hier twee auto's in het onderhoud en ben zeer tevreden. Van Ceulen en ko is een garage waar het altijd druk is, wat op zich al een goed teken is! Maar desondanks ben je als klant geen nummer en wordt er met je mee gedacht en kun je vaak snel geholpen worden. Een bedrijf met aandacht voor de klant en die zijn klanten kent. Top bedrijf!!