Al bijna 9 jaar kom ik met mijn auto\'s bij deze garage voor onderhoud. Tot op heden ben ik altijd correct, snel, deskundig geholpen door de verschillende medewerkers. Nog nooit het gevoel gehad voor reparatie te moeten betalen die misschien niet nodig was geweest. Ze vertellen precies wat ze gedaan hebben, of waarom ze bepaalde zaken niet hebben gedaan. Ook nu weer, een grote beurt en een APK. Maar omdat de auto in een prima staat was, is de grote beurt beperkter uitgevoerd, simpelweg omdat het niet anders hoefde. Kijk, daar houd ik van.
Klantvriedelijk, deskundig en betruowbaar.
Koopman en Brouwers is een prima bedrijf, met vriendelijke, behulpzame en deskundige medewerkers en een uitstekende service
Je wordt uitstekend geholpen door iedereen die daar werkt.Prima service en nog steeds betaalbaar
Prima.
accurate service en ze zijn er als je ze nodig hebt.
Een prima garage met vaklui als personeel,mensen die weten waar ze mee bezig zijn.Kortom een aanrader als het om kwaliteit en service gaat.
Spontaan beleefd autobeschikbaar ken zo aan komen voor een klein storingtje goed betaalbaar overig zeer te vrede mooi dichtbij . met vriedelijke groetjes Willem en Nico.
Prima garagebedrijf. Goede service en altijd een luisterend oor
zeer goed kundig en sociaal bedrijf
Zeer goed en betrouwbaar
Alleen maar erg tevreden. Ze staan altijd voor mij klaar en proberen alles zo goed mogelijk voor mij op te lossen. Voor mij geen andere garage meer!
Een prettig bedrijf om mee te werken,veel kennis en expertise. De service is van een zeer hoog niveau en beloftes worden nagekomen. De persoonlijke benadering van de mensen in dit bedrijf voelt goed aan. Het is een van die bedrijven die door werken aan de top zijn gekomen.
mijn ervaring is heel goed je wordt snel geholpen bij problemen
Zakelijk en professioneel. Goede service