Mijn ervaringen zijn zondermeer goed
Wij zijn al jaren tot volle tevredenheid klant bij Koopman en Brouwers.
Wordt altijd op mijn wenken bediend, prima personeel, goede service, gewoon top
Goed overlegt met wat er eventueel moet gebeuren. Dus keurig werk verricht. Het enige dat je als klant wil is dat je weer veilig kan rijden. Ik ben dan ook zeer tevreden. Dikke pluim verdienen ze dan ook.
Een fijn bedrijf waar wij al jaren onze beide autos in inderhoud hebben. Goede prijs kwaliteit verhouding en vakmensen die meedenken en altijd wel een oplossing zien.
Mijn auto was slecht onderhouden door mijn vorige garage. Nu is hij goed aangepakt tijdens de apk. Alles doet het weer en hij rijdt weer als een zonnetje.
Eerlijk en betrouwbaar
Vorige week zelfs in de avond een nieuwe accu gekregen .
goede service, communicatie en prijs
Goede service! Goede communicatie! Fijn bedrijf!
Gewoon goed
Ondanks de drukte staan ze altijd klaar voor een urgent probleem, en als de oplossing dan ook nog simpel lijkt en weinig tijd kost, dan is het service van de zaak en krijg je geen rekening. Top!
Garage Koopman en Brouwers geeft deskundig en eerlijk advies. De werkzaamheden worden snel en uitstekend uitgevoerd tegen acceptabele tarieven. De medewerkers zijn uitermate klantvriendelijk.
Goed geholpen, goede uitleg, jammer dat er nog €75 bij kwam omdat dat vergeten was. Mijn naam is MaRJa en niet Maya
Meedenkend en klantgericht! Hele fijne garage.
Goede technische kennis, en men denkt mee met de klant.
Al sinds mijn eerste auto klant. Met mijn auto dankzij hun goede onderhoud 500.000 km op de klok van mijn golf 4 TDI gezet.
Altijd correcte behandeling snelle service
Prettig bedrijf met prima service
Staan altijd klaar om snel te helpen, lukt het niet kan krijg je goed advies. Er wordt meestal wel een manier gevonden om de klant dan toch te helpen. Ontvangst altijd vriendelijk even als de hele afhandeling. Klantgericht
Ze denken mee, hebben altijd een goed advies
Ze regelen helemaal zelf wat mijn auto nodig heeft. Alleen valt de prijs me altijd weer tegen terwijl er niets eigenlijk aan mankeerde.
Na reparatie van onze auto met pech komen te staan, meteen de garage gebeld en ze kwamen meteen, met een leenauto, dus ik kon toch door naar m'n werk en ze hebben mijn auto meegenomen. Allemaal weer netjes verholpen en opgelost! Goede service!
Perfect en netjes mijn probleem opgelost. Dat alles voor een redelijke prijs.