Wordt altijd goed en adequaat geholpen
Ik woon niet meer in Wieringerwerf, maar blijf mijn garage trouw. Als ik een voorkeur voor een afspraakdatum en/of -tijd heb, wordt daar altijd rekening mee gehouden. Al jarenlang een vertrouwd gezicht.
Prima garage, deskundig, altijd bereid mee te denken, goede service
Prima service en mee denken over onderhoud
op het laatste moment bleek er ook nog, naast de APK nog een kleine beurt nodig was, dat hebben zij toch meteen ook uitgevoerd
Telkens weer kundig geholpen door deze garage. En super leuk dat je wordt gezien als klant; ze kennen je en denken mee!
Zowel bij inruil en aankoop van onze auto's hebben we altijd een heel prettige en succesvolle ervaring bij dit bedrijf gehad. Bij onderhoudsbeurten altijd prima en vlotte service. Personeel van hoog tot laag altijd vriendelijk en behulpzaam.
Nadat ik meerdere garages in het verleden heb gehad, zeer positief en meedenkend. We hebben nu twee auto's in onderhoud en deze hebben wij destijds ook bij Koopman Brouwers gekocht.
Nadat mijn aankoop van de touran verschillende mankementen vertoonde, legden Koopman en Brouwers de vinger op de zere plek. Ofwel zij stelden een juiste diagnose en sindsdien zijn er geen problemen meer met mijn auto
iwelkom servicgericht meedenken adviseren
Uitstekende service, prima geholpen
Altijd de juiste service en prettige communicatie.
Eerlijke en klantvriendelijke garage.
De communicatie is prettig verlopen, er was snel tijd om de werkzaamheden uit te voeren. Ook het vervolg er wordt duidelijk overlegd wat er wordt gedaan en duidelijk advies wat wel en niet aan te raden is.
Fast, professional and client friendly
Kundige monteurs Denken met je mee Altijd wel even tijd om mee te kijken naar je auto.
Zeer vakkundig en betrouwbaar
Je krijgt altijd goed advies als er iets is en vind het een betrouwbaar bedrijf .
Behulpzaam
Als alle garagebedrijven zijn zoals deze, dan gaat het de klanten goed!
gewoon goed
Uitstekende service
Ze staan direct voor je klaar
goede, snelle en klantvriendelijke oplossing van het probleem