Hoi allemaal! Bij Frans zijn ze altijd vriendelijk, ze zijn ouderwets deskundig en ze zijn altijd goed te bereiken. En buiten dat is hun service supergoed. Ik kom er al meer dan tien jaar met veel plezier en met volle tevredenheid. Groetjes...Toine van der Aa.
Helaas is er nog steeds een probleem met een oude reparatie, gezien garantie, verder is bij het laatste bezoek wel de ruit vervangen, maar zijn de ruitenwissers niet vervangen, dit was wel gevraagd, en de auto was niet klaar op het afgesproken tijdstip.
Onze eerste ervaring met het autobedrijf was meteen een goede ervaring. De mensen zijn erg vriendelijk en ze bieden een goede service.
klantvriendelijk met goede service
Vriendelijkl ontvangen - Goed en nette uitleg van de gewenste auto Gezellig en goede onderhandeling Goede prijsafspraak en offerte Prima afhandeling van schades aan de auto Correcte aflevering en toegezegde garantie Tevreden. De voorraad en showroom hebben we niet bekeken dus geen oordeel
goed in onderhoud, advies en aankoop gebruikte auto\'s
Klantgericht, goede service, gezellige sfeer, kundig, behulpzaam en prijstechnisch redelijk.
Prima ervaring maar wel een aandachtspunt. Als Frans zegt dat hij morgen antwoord of bericht geeft dan moet hij dat ook doen. Anders zeggen over een paar dagen. Ik ben iemand van afspraak is afspraak. Het is later wel goed gegaan maar ben hier alert op. Ik heb twe vakken op 1 gezet omdat dit moest maar ik heb daar geen mening over. Misschien kun je deze keuzemogelijkheid ook maken in het formulier.
je wordt er altijd vriendelijk behandeld. de service is ook goed en als er wat mankeert aan je auto wordt het zo spoedig als mogelijk is gerepareerd.
Ik ben bij Frans van de Zande gekomen in 2002 voor het onderhoud van mijn bestelbus. Nu, 10 jaar en 4 auto\'s later, zijn wij nog steeds een heel tevreden klant. Frans en zijn team staan altijd voor je klaar, ook buiten normale kantoortijden. Mijn vrouw en ik waarderen dat zeer.