Leuke mensen en vooral de telefoniste Gerrie. Daar kun je echt mee lachen.Verder een goed bedrijf met soms wat lange wachttijden! Maar als je aan de beurt bent, dan nemen ze ook tijd voor je.
Zeer gedreven personeel
Deskundige service in prettige sfeer. Sterk aanbevolen.
Goede ervaringen; er wordt niet zonder overleg bijzondere (prijzige) reoaraties uitgevoerd; eerst keurig overleg en een kostenraming opgegeven. Bovendien ook nog eens vriendelijk benaderd/ te woord gestaan.
Goede service en afspraken worden nagekomen!
Goede service. Tegen Frans vertelt dat ik op zoekt was naar een auto met bepaalde eisen (trekhaak ed.) 2 weken later had hij een optie op een auto.
heb hier een bus gekocht een vw heb er alles aan kapot gehad motor vliegwiel koppeling enz lijst is te lang dan vraag ik of hij een andere bus voor me wil zoeken is goed zegt hij vevolgens hoor je niets meer frans is een gezellige man maar je hebt er niets aan als er stront aan de knikker is
Gezellig hardwerkend bedrijf. Op vraag Offerte traject/Voorraad/Showroom hadden we graag NVT. geantwoord maar deze keuze is niet mogelijk.
In aanvulling op onderstaande score. Een erg prettig bedrijf, want positief klantgericht, ze nemen de tijd voor je, leveren goede auto\'s en ze verdienen de scores tussen 8 en 9. Misschien nog een klein punt ter verbetering; bij oldtimer van mijn vrouw bleken er na oplevering nog wat kleine puntjes niet op orde. Om een 10 te scoren hadden die er vooraf al geconstateerd en opgelost kunnen zijn.
Reparatie aan onze auto super gedaan. Staat weer mooi te blinken voor de deur. Wij zijn er heel tevreden over. Alles netjes en goed geregeld en alle tijd voor de klant. Oh ja en de koffie smaakt ook goed.
IK ben al jaren zeer tevreden over dit bedrijf. van de balie tot aan de aflevering
Ik heb mijn eerste auto gekocht bij dit bedrijf.
altijd een vriendelijk woord goede service en niets is teveel
Vriendelijk personeel, goede service, altijd een oplossing zoekend.