Wij zijn erg tevreden over de service en de geleverde kwaliteit
Altijd eerlijk en oprecht en verstand van auto`s
Een leuke dorpsgarage met daarbij behorende service. Zeker aan te bevelen als je niet teveel wilt betalen zoals je dat vaak bij dealers moet doen.
Wij hebben in december een auto gekocht en tot op dit moment hebben wij goede ervaringen met het autobedrijf van Frans en Rianne. We worden goed geholpen. We hadden een schade veroorzaakt door iemand tegen onze bumper en daar hebben zij goed werk geleverd.
Vriendelijk personeel, snelle en goede service
als vanouds,vriendelijk, hulpvaardig en persoonlijk.
Ik heb een goede ervaring met dit bedrijf. Om hun klantvriendelijkheid,services ,snelle afhandeling, en,bereidwilligheid voor veranderingen aan de auto.
goed, vriendelijk
Wij waren op zoek naar een andere auto (bestelbus) die hebben we gevonden bij Autoservice van de Zande. We hebben gebeld en een afspraak gemaakt om de auto te bezichtigen, zeer gastvrij ontvangen, kregen alle gelegenheid om de auto te bekijken en proef te rijden. Over de prijs viel ook te onderhandelen. De auto werd netjes afgeleverd met nieuwe vloermatten en een mooie map waar je onderhoudsboekjes e.d. in kunt opbergen. En als extra service ook nog een schadeformulier meegekregen(hopelijk zijn we die niet nodig). Zo\'n goede service maak je tegenwoordig niet overal meer mee, een zeer betrouwbaar adres. Wij zijn zeer tevreden! Met vriendelijke groet, Fam. Korthuis