Voortreffelijke service en klantvriendelijkheid
Hoewel de afstand tot de garage best ver is zijn mijn ervaringen zo goed dat ik gewoon blijf komen.
Prima.
Top bedrijf.
Je wordt, ongeacht de inhoud van je portemonnee, altijd zeer correct en goed behandelt als klant. Dat waardeer ik zeer. Ik heb al jaren een erg fijne samenwerking.
Ben sinds lange tijd klant bij deze garage en rij al die jaren probleemloos 40.000 km p.j. Onderhoud gaat altijd vlg. het boekje zonder vervelende verrassingen Nu weer een jonge occasion gekocht om weer zonder zorgen op weg te kunnen.
Goed. Degelijke service.
Zeer positief. Geen poespas, maar gewoon een eerlijk en duidelijk verhaal. Verstand van zaken
Na meerdere autobedrijven bezocht te hebben uiteindelijk in Esch beland. En binnen vijf minuten wist ik; hier koop ik mijn auto. Zeer klantvriendelijk en erg betrokken mensen. Mijn auto blijft er zeker in onderhoud en ik beveel het bedrijf zeer zeker aan!
Eerlijk en vriendelijk bedrijf
Bij pech onderweg, werk de app niet. dus geen hulp
Vandaag hebben we onze nieuwe auto opgehaald. We zijn erg blij met de wijze van omgang. Je treft hier niet het stereotype verkoper waar ik vaak zeer achterdochtig van word. De manier waarop wij behandeld werden, wekte veel vertrouwen. Ik hoop dat we veel plezier gaan beleven met onze Toyota en heb er vertrouwen in dat we altijd terug kunnen indien de auto toch zou tegenvallen. Ik zou hier zeker nog eens teruggaan voor onderhoud of aanschaf van een nieuwe auto, maar laat dat laatste nog maar lang duren.