flexibel in het ophalen en wegbrengen van je auto. uiterst vriendelijk personeel en eigenaren.
Als je de punten ziet weet je het wel, TOCH ??
Auto service van de Zande is al jaren naar grote tevredenheid mijn garage, voor aankoop inruil onderhoud en andere vragen staan ze altijd voor je klaar. Super garage en super personeel.
Super service !! Zonder afspraak toch de tijd genomen om reparatie uit te voeren !
Ik kan alleen maar positief zijn over mijn eerste bezoek. Ik werd hartelijk ontvangen en ben met een heel goed gevoel met mijn \'nieuwe\' auto terug naar huis gereden.
aandacht.. rustig... goed advies..koffie...proefrit... vervangend vervoer...overschrijving en garantie ..onderhandelingen.. alles goed geregeld. Een bloemetje waard...
Vandaag een bus gekocht en super fijn geholpen, service is top. We kwamen er met een super goed gevoel vandaan en een mooie bus.
wij hebben en valse start gehad met de aankoop van onze vorige auto. echter is dat keurig opgelost uit eindelijk. het is dan ook niet voor niks dat we nu weer terug komen. wij hebben 100% vertrouwen in deze garage.
De BOVAG garantie verliep en daarom brachten we de auto voor een kleine reparatie naar de garage. Helaas bleek er meer aan de hand met de techniek. Het kostte wat tijd, maar dankzij de service Van de Zande kwam het uiteindelijk goed.
ervaringen met dit bedrijf zijn uitstekend
Autoservice van der Zande is een bedrijf dat met de klant meedenkt, oplossingen vind en service hoog in het vaandel heeft staan. Frans heeft ons uitstekend geholpen bij de aankoop van een auto en denkt altijd in oplossingen. Kortom een aanrader voor iedereen die een auto zoekt. Top! Top!
De persoonlijke service die Autoservice Van de Zande levert is voor mij reden om niet in mijn eigen woonplaats naar een garage te zoeken.
alles goed
Goed Bezig alle en fijne feestdagen