klantvriendelijk en bekwaam
voldoet aan mijn wensen
Soms heb je in het leven PECH met hoofdletters. Wij moesten volledig onverwachts op zoek naar 2 nieuwe auto's omdat die van ons (binnen 7 weken na elkaar) total loss waren. Wij zijn afhankelijk van de auto en ineens konden we geen kant meer op. Ik heb weken gezocht naar een nieuwe auto en een betrouwbare garage. Door de positieve reviews kwamen we bij van de Zande uit. We zijn daar ontzettend goed en enorm vriendelijk geholpen. Uiteindelijk heb ik een auto gekocht en mijn man heeft een auto gevonden via de lease bij van de Zande. Voordat we onze auto's konden ophalen konden we gebruik maken van een leenauto. Dat was heel fijn in onze situatie. Na aflevering rook mijn auto niet prettig bij het stationair draaien bij het stoplicht. Gewoon even beeldbellen met Esch om even wat zaken uit te sluiten en in de week daarna nog even langs geweest om er even naar te laten kijken/ruiken. Er bleek niets aan de hand en het was goed verklaarbaar omdat er gewerkt was aan de motor. Ze namen alle tijd. Al bel je 3 keer, het maakt niets uit. Bij deze garage willen ze echt kwaliteit leveren en de mate van meedenken en klantvriendelijkheid is groot.
Vorig jaar heb ik mijn auto ingeruild bij Autoservice van de Zande voor een jonger exemplaar. Dit jaar de eerste servicebeurt binnen garantie laten uitvoeren. Wat een fijn bedrijf!
Tijdens kleine beurt en keuring vond de monteur nog een klein euvel dat op korte termijn verholpen moet worden. Gelijk afspraak voor gemaakt. Binnen ca. 10 dagen wordt het dan ook verholpen.
Prima garage vlot geholpen altijd vriendelijk top
Ik had spoed probleempje met een bandje wat vervormd was had gebelt dat ik er met 10minuten kon zijn. En dat er spoed achter zat ben heel goed en netjes geholpen was met 15minuten weer weg . Ben zeer tevreden
xxxx
Een persoonlijke en vriendelijke medewerkers. Een goede service en afspraken worden volledig nagekomen. Een aanrader !!!
Positief
Vriendelijk, goede service, betrouwbaar, geen "autoverkoper" ver halen.
Er wordt duidelijk gecommuniceerd over prijzen, wat er moet gebeuren en wat er uiteindelijk is gedaan. Frans, bedankt weer!
Goede service, gemoedelijk, goede uitleg gedane reparaties en wat nog gedaan moet worden.
Wij hebben onze Fiat gekocht en in onderhoud bij Frans. Vakkundig en afspraken worden altijd nagekomen.
eenvoudig zelf afspraak inplannen en betrouwbaar onderhoud
Hele fijne mensen en een goede service.
Heel blij met de gekochte auto bij Frans en Rianne. Fijne gemoedelijke sfeer en heel erg vriendelijk. Zou hier zeker terugkomen en aanbevelen aan anderen.
Heel klantvriendelijk
Super geregeld
Denken graag met je mee, super goed geholpen echt een aanrader
Geen gelikte praatjes maar enthousiast vakmanschap. Denken mee om een passende betrouwbare occasion te vinden die aansluit op je persoonlijke wensen en eisen.
We worden altijd heel goed geholpen en geven goed advies
Deskundig, behulpzaam en meedenkend. Het is een plezier om hier geholpen te worden.
Goede service en vakkundig personeel.