Ik vond een bestelbus via internet bij autoservice van de Zande. Na een telefonisch gesprek ben ik naar Esch gereden. Ik wist niet wat ik moest verwachten. Bij binnenkomst werd ik vriendelijk ontvangen met een kop koffie. Tijdens het gesprek in de werkplaats en op kantoor kwam ik er al gauw achter dat dit bedrijf naast de garage ook een sociale plek is in het dorp. Ik kreeg ruim de tijd om mijn bus te bekijken en een proefrit te maken. Het personeel is vriendelijk en behulpzaam. Iets waar je als ondernemer trots op mag zijn. Ik ben super blij met mijn bus. Groet, Paul van Ree
prima en deskundig bedrijf met hart voor klanten en personeel.
Betrouwbare garage houd rekening met jou wensen en doet zijn best voor je geeft je een goed gevoel.
Prima service en snel.
Ik kwam voor de aankoop van een auto. Frans dacht mee en bood persoonlijke aandacht & passend aanbod. De service was perfect: de auto was helemaal schoon en kreeg een volwaardige APK met beurt. De sleuteloverdracht was eveneens persoonlijk en vol aandacht. Frans heeft er een vaste klant bij!
Goed en eerlijk advies. Afhandeling en levering van de auto super geregeld
Altijd letterlijk een warm ontvangst. Ondanks dat ik er even voor moet rijden kom ik iedere keer graag terug bij dit bedrijf.