Zeer goede service en klantvriendelijk en eerlijkheid staat hoog in het vaandel.
na binnenkomst goed geholpen. Ik wist niet wat er mankeerde aan mijn auto, maar het probleem was in de garage snel gevonden. Gelukkig kon ik mijn auto achterlaten en de volgende dag weer opgeknapt ophalen. Duidelijkheid over de prijs. Er wordt meegedacht.
Vriendelijke mensen, geven goede uitleg en nemen de tijd om de klant goed te informeren.
Auto gezien op internet en contact gelegd. Helder en duidelijk - geen enkele verkooppraat. Afspraken gemaakt over garantie en inruil. 3 dagen later auto opgehaald en super geholpen, ze nemen echt de tijd voor je. Ze bestaan nog! Eerlijke garage met persoonlijke aanpak - komen graag terug
Goed en vriendelijk geholpen! Fijne deal gehad tijdens het inruilen van onze auto.
Ik had APK en een grote beurt aangegeven. De garage heeft zelf gekozen voor een kleine beurt, omdat de km-stand geen grote beurt vereiste en ik verder ook geen bijzonderheden aangegeven had. Prettige ervaring dat de mensen van het bedrijf zelf meedenken. De rekening viel dus reuze mee.
Goede garage