Gewoon ouderwets gewoon met een hoofdletter S bij service. Ze nemen nog de tijd voor je waardoor je je thuis voelt.
Ik kwam in mijn zoektocht naar een (laatste) auto voor mijn moeder, een occasion tegen bij Autoservice van de Zande B.V. Reviews gelezen en hieruit kwam het beeld naar voren van een betrouwbare, gewaardeerde dorpsgarage. Afspraak gemaakt voor bezichtiging omdat het een klein uur rijden was. Uiterst vriendelijk te woord gestaan. Goede informatie, eerlijke antwoorden ter plekke. Proefrit gemaakt en lijstje van opmerkingen en wensen mbt de auto gemaakt. Het onderhandelen was aangenaam omdat er echt goed werd geluisterd wat mijn wensen waren en maatwerk mogelijk was naast de standaardpakketten. Lijstje was keurig afgehandeld bij het ophalen. Mijn moeder heeft vervolgens een half jaar later de auto, zoals geadviseerd bij verkoop, de auto gebracht voor vervanging distributieriem. Had ook bij onze eigen garage gekund maar we gunden deze garage de opdracht en mijn moeder wilde ook even laten weten dat ze heel blij was met de auto en de gang van zaken. Ook deze keer was het contact super en, na een half jaar dus, werd ik zonder oogcontact al direct herkend aan mijn stem. Auto is super, contact met de garage was super en aandacht en interesse voor de (mogelijke) koper was buitengewoon. Ook namens mijn moeder een dikke pluim voor Autoservice van de Zande B.V.!
Vakkundig
Andere auto gekocht bij hun, zeer tevreden, goed geholpen, erg behulpzaam en zeer meedenkend. GROTE PLUIM voor hun.
Goed en vriendelijk duidelijk klantgericht en klant vriendelijke
fijne en snelle hulp indien nodig. vriendelijke benadering
Staan je altijd bij met raad en daad
Bij het brengen van mijn auto al kreeg ik te horen dat het druk was (1e dag na de vakantie). IN de avond toch een diagnose en een kostenopgave + een verwachting van de reparatietijd. Kosten tot op de cent nauwkeurig op de factuur en de auto 2 dagen eerder klaar!
Tijdens het gehele aanschafproces werden we vriendelijk te woord gestaan, niet opdringerig maar vakkundig en met een luisterend oor.
prima afspraken en klantenservice
Goede afspraken en vriendelijk contact altijd mee denken
Goede service, meedenkend over verschillende oplossingen
Meteen actie na een chat. Meedenken en zeer behulpzaam. Had veel eerder klant moeten worden bij van de Zanden.
Ik ervaar het bedrijf als zeer prettig!!
Men gaf ons meteen goed gevoel duidelijk en goed luisteren naar wat de vraag was. Op basis van deze eerste ervaring verwachten wij lang klant te blijven. Gr René
Weer top behandeld!
Vanwege een hele goede ervaring met Autoservice van de Zande vorig jaar voor vrienden, de zoektocht voor onze nieuwe auto begonnen bij Frans en Rianne, en geslaagd. De onderhandelingen bij Frans: een prettig gesprek, goed gevoel en goede service. Op de dag van ophalen stond onze aanwinst klaar als een nieuwe!! Zo mooi en schoon en gepoetst. Erg blij wederom, vandaar de 5 sterren.
heel vriendelijk en proberen je meteen te helpen super
Netjes geholpen .doen wat ze kunnen om je tevreden te houden . denken met je mee . zeer tevreden. . 1 minnetje . auto was nog snel gepoetst en slecht uitgepoetst . nig lang wit poetsmiddel op de raarste plekken . ..detail ..
Auto woensdag 17 juli gebracht voor grote beurt en een reparatie. Na de reparatie bleek er toch nog een bijgeluid aanwezig. Frans heeft hier naar geluisterd en bleek dat de veerppotlagers kapot waren. Ondanks het feit dat Frans (en Rianne) met een zeer volle afsprakenlijst en dat zij vanaf 22 juli gesloten zouden zijn ivm vakantie heeft Frans toch de reparatie aan de veerpootlagers uitgevoerd. Kortom, gewoon geweldige service!!!
Frans en Rianne zijn uitermate behulpzaam en vriendelijk. Ze nemen uitgebreid de tijd en met veel geduld leggen ze alles uit, denken mee en geven op een bescheiden manier advies. En ook al kocht ik geen "dure bak", ik werd als koning behandeld (inclusief de kinderen en zelfs de hond!). Uniek!
Prima communicatie
Zeer fijn bedrijf waarbij er altijd tijd voor je genomen wordt!
Goed geholpen, tussen afspraken door en nog 'n extra onregelmatigheid verholpen. Zeer tevreden.
Im Persoonlijke redenen konden we de auto niet naar garage brengen voor onderhoud dus bood men aan om hem thuis op te halen en een leenauto achter te laten. Nou waar vind je zulke service nog in 2024 Frans en Rianne zijn meedenkers en toppers.