Ik heb al zeker 1 jaar geen contact meer met jullie gehad. Als ik een auto koop (2 jaar geleden) zit ik niet te wachten op jarenlange achtervolging van onzin zoals nieuwsbrieven en enquetes. Ophouden nou!
De auto weggebracht voor keuring, reparatie en kleine beurt. Alles deskundig, vriendelijk en in een goede prijs kwaliteit verhouding uitgevoerd. Complimenten,
Auto loopt weer als nieuw, ondanks zijn 15 jarige leeftijd.
Ik ben tevreden en wordt altijd super goed en vriendelijk geholpen.
Fijn garagebedrijf, die tijd heeft voor de klant.
Voor iemand die geen verstand van auto's heeft is dit de ideale garage om zaken mee te doen. Hier nemen ze ruimschoots de tijd om je te woord te staan en van een eerlijk advies te voorzien. Alleen maar lof voor jullie.
Ze proberen de klant zo goed mogelijk te helpen,tevreden te stellen, en dat lukt ook nog eens!! Vind het een prettig bedrijf met fijn personeel. Zal het zeker velen aanbevelen!!
Bij aankoop van de Landrover Discovery goed geholpen met service en advies. De evt. mankementen waren voor aankoop in goed overleg vervangen of gerepareerd. Echte brabantse gemoedelijkheid
Het was net of je bij goede kennissen een auto koopt. Gewoon heel vertrouwd met goede service.
De 3de keer dat we hier een auto kopen. Zeer tevreden en je word altijd uitstekend geholpen.
Na mijn eerste auto daar gekocht te hebben, had ik besloten om nog een keer daar naar toe te gaan. En ik ben daar weer hartelijk ontvangen en ben daar weer geslaagd.
nadat we gebeld hadden werd er snel actie ondernomen. bedankt
Vriendelijke goede professionele service
fijn contact en goed service
Kom al jaren bij Autoservice van de Zande, omdat ik zeer tevreden ben over de service, Brabantse (Essche) gezelligheid en vakmanschap. Bovendien staan ze van 's morgens vroeg tot 's avonds laat voor je klaar als er problemen zijn!
Heel erg vriendelijk, meedenkend en kundig. Ik ben al heel wat jaren een zeer tevreden klant.
mijn probleem vakkundig en snel opgelost
Net bedrijf,leggen uit wat ze gaan doen en desnoods bellen ze op. Ze gaan niet zomaar wat doen zonder overleg.
Bedrijf denkt mee en zorgt dat je mobiel blijft. Puntje van verbetering: communicatie over de voortgang van de reparatie. Note: de privacy verklaring is niet helemaal conform de AVG. Ik ook nergens aangeven wat ik wel niet wil dat er met mijn gegevens gebeurt. Ik vraag U hierbij om de privacy policy onder de loep te nemen en ook zaken specifieker te beschrijven.
Ook gekeken naar de toekomst. Welke kosten komen er binnen afzienbare tijd aan. Uitleg over de kosten.
Ik heb een aantal weken geleden een auto gekocht bij dit bedrijf. Altijd moeilijk, zeker als je er geen verstand van hebt. Ben prima geadviseerd en superfijn geholpen. Frans en Rianne hebben meegedacht en zich 100% ingezet om de deal naar ieders tevredenheid af te handelen. Prettig bedrijf waar je gerust een auto kunt kopen.
Mijn ervaring is na al die jaren ( ongeveer 10) . Nooit veranderd. Staan altijd klaar., zeer klantvriendelijk en behulpzaam. Prettige sfeer. Goede reparaties. Zeer vertrouwd.
Zeer goed en klantvriendelijk
Door het oprechte meedenken was er meteen vertrouwen . Dit vertrouwen was heel terecht! Er is prima werk geleverd. Dank je wel hiervoor.