staat altijd voor je klaar
In mijn garantieperiode serieuze problemen met de motor. Deze hebben we in goed overleg laten vervangen door een volledig gereviseerde, alles wordt netjes doorgesproken en overlegd door Frans! Super tevreden!
Opzoek naar een andere auto. Ondanks de drukte en de 1,5m maatschappij toch hartelijk en eerlijk behandeld. Ook een proefrit was zonder problemen mogelijk. Met een goed gevoel en andere auto naar huis gereden.
Duidelijke afspraken, goede dienstverlening en gemoedelijke sfeer. Niets moet en alles kan.
Autoservice van de Zande maakt de positieve beoordelen helemaal waar. Frans van de Zande neemt ruim de tijd om al je vragen te beantwoorden. Afspraken worden goed nageleefd. En snelle levering van de auto. Kortom, wij zijn zeer tevreden.
Fijne goed informatie en opvolging, top geregeld.
Juiste afspraken.stipt op tijd.
Frans heeft altijd goede zin en een goed luisterend oor, jullie zijn al de afspraken nagekomen en mijn wagen is weer in perfecte staat. Groetjes, Toine van der Aa.
Dit is onze 4e of 5e auto die we bij Frans en Rianne kopen . Alles gaat hier gemoedelijk,eerlijk, en oprecht het is zoveel fijner om hier een auto te kopen ipv bij een dealer, waar je altijd maar een nummer blijkt te zijn ! We hopen nog lang zaken te kunnen doen met Frans en Rianne !!
Kwam als bloemenbezorger binnen en ging als klant naar buiten. In de tussentijd overtuigd geraakt van de goede service die zij bieden. Enkele dagen voordat mijn nieuwe (2e hands) auto werd geleverd, kreeg ik een ernstig probleem met mijn oude auto, waardoor ik me prijstechnisch niet aan de gemaakte afspraken kon houden. Dit heeft Autoservice Van de Zande zeer netjes opgelost. Mijn vrouw en ik hebben dat enorm gewaardeerd en omdat wij een restaurant runnen hebben wij hen een diner voor twee aangeboden. Zo tevreden waren wij met de door hen geboden oplossing.
We waren blij verrast toen wij onze Defender bij Frans kwamen ophalen. Net dat extra's waardoor je met een glimlach op je gezicht weg gaat.
Dit is een vertrouwenwekkend bedrijf, met vriendelijke mensen. Een bedrijf waar men met je meedenkt.
Zeer mooi bedrijf met heel vriendelijke en deskundige mensen.
Neemt de tijd . En informeert ook achteraf of het probleem opgelost is . Keurig !
Zoals altijd geweldig geholpen, men doet wat men beloofd en doet het goed. Een verademing tussen de vele zgn. service bedrijven.
uitstekende reparatie tegen nette prijs
altijd een extra stapje
Ik kwam spontaan, zonder afspraak, even langs en en werd meteen behulpzaam en vriendelijk geholpen!
Nog nooit een auto gekocht waarbij het gevoel zo goed was. Service zit in de genen bij Frans en zijn collega’s
ok
Goed en ervaring van personeel
Super goede service en erg klantvriendelijk! Zeker een aanrader.
prima geholpen door Frans en co!
Snelle afspraak te maken, goede bereikbaarheid,goede service.
OKE