U wordt netjes en correct behandeld
Vriendelijk geholpen eerlijke info en duidelijke afspraken
Top bedrijf
Al jaarverslag dag trouwe klant!? Auto’s kopen we bij Frans en Rianne en onderhoud doen we ook in Esch.. super service!!
Communicatie is top, en komen de afspraken na.
Zie hiervoor.
Vriendelijke mensen die mee denken, Er word ruim tijd voor je gemaakt en ze hebben heldere en duidelijke informatie. Zijn goed geholpen
Service is helemaal top!
Hele prettige aankoopervaring gehad. Informele sfeer, geen opdringerige verkoper en hele goede service. Zeker een aanrader als je op zoek bent naar een auto.
Ze hebben meer oog voor de klant dan voor het verkopen van auto's en dat geeft een fijn gevoel.
Goede prijs kwaliteit verhouding. En de koffie is altijd klaar.
Fa die klantvriendelijkheid hoog in het vaandel heeft staan.
Staan altijd klaar als er problemen zijn
Echt klantvriendelijk
Keurig bedrijf
Je wordt er netjes ontvangen. Zeer gastvrij, deskundig en geen verkooppraatjes. Je hebt het gevoel of je ze al jaren kent. Goede service.
Airco-onderhoud uitgevoerd, netjes op de hoogte gehouden van werkzaamheden en ook nog een goed advies over eventueel andere werkzaamheden
Eerlijke service, duidelijke offertes.
We hebben voor het eerst onze auto naar van de Zande gebracht. Het lijkt erop dat we nu eindelijk een betrouwbaar, prettig adres gevonden hebben voor een auto die gewoon van A naar B moet gaan, geen poespas, gewoon vakwerk. De persoonlijke benadering van Frans sprak me aan en het is duidelijk dat er met vakmensen wordt gewerkt. Super.
Ze kennen je auto en je manier van gebruik en passen daar op een kost efficiënte manier het benodigde onderhoud op aan. Altijd een prettige sfeer en tijd voor de klanten.
Heel fijn geholpen en zelfs nog meer ASN de auto gedaan dan was afgesproken ben dan ook zeer tevreden over autoservice van de Zande
Onze camper heeft groot onderhoud gehad en zijn daar zeer tevreden over, het e.e.a is geheel volgens afspraak verlopen. Als opmerking bereikbaarheid is goed te noemen toch het keuze menu kies 1 voor receptie kies 2 voor werkplaats dit werk totaal niet, daarnaast vindt ik persoonlijk dat een bedrijf een keuze menu achterwegen mag laten zeer irritant zeker als het ook nog niet werk. Het kantoor komt voor mij zeer onoverzichtelijk rommelig en druk over. Deskundigheid hierover 1 woord PRIMA.
prima bedrijf wat zijn afspraken na komt .
Goed en snel geholpen